1. black friday
  2. Karcher SC5 EasyFix + Microvezel Vloerdoeken

Karcher SC5 EasyFix + Microvezel Vloerdoeken Black Friday deal

5/5

Karcher SC5 EasyFix + Microvezel Vloerdoeken nodig? Check snel of je deze Karcher SC5 EasyFix + Microvezel Vloerdoeken voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Karcher SC5 EasyFix + Microvezel Vloerdoeken.

Specificaties Karcher SC5 EasyFix + Microvezel Vloerdoeken

Merk

Karcher

Fabrikantcode

2.863-259.0

Omschrijving van de Karcher SC5 EasyFix + Microvezel Vloerdoeken

Met de Karcher SC5 EasyFix + Microvezel Vloerdoeken haal je niet alleen een krachtige stoomreiniger in huis, maar ook direct 2 reserve doeken om mee te stomen. Deze stoomreiniger maakt gebruik van hete stoom én heet water om jouw vloeren optimaal te reinigen. Dankzij de innovatieve VapoHydro-functie wordt er tijdens het schoonmaken heet water toegevoegd aan de stoom, waardoor zelfs het meest hardnekkige vuil moeiteloos losgeweekt wordt en je een grondige reiniging kunt uitvoeren. Met de verschillende standen van de Karcher SC5 EasyFix + Microvezel Vloerdoeken bepaal je eenvoudig de juiste intensiteit voor elke schoonmaakklus. De speciale tapijtborstel zorgt ervoor dat je ook kleden en tapijten moeiteloos schoon kunt maken. Daarnaast ontvang je bij deze set ook microvezeldoeken, ideaal voor het reinigen van gladde oppervlaktes of kleinere oppervlaktes. De microvezel doeken nemen meer vocht op dan katoenen doeken en gaan bovendien langer mee. Met de extra doeken heb je altijd een voorraadje achter de hand, zelfs als er eentje in de wasmachine zit. Zo kun je altijd genieten van een hygiënisch schone vloer zonder gedoe.

Pluspunten
  • Dankzij de extra microvezel vloerdoeken heb je altijd een schone doek in huis. Door de extra microvezel vloerdoeken te hebben, heb je altijd een schone doek in huis. Je stelt de stoomkracht gemakkelijk af op de schoonmaakklus die je uitvoert. De stoomkracht kan gemakkelijk worden aangepast aan de schoonmaakklus die je doet. Het waterreservoir is met een inhoud van 2 liter ruim, hierdoor is tussentijds bijvullen niet vaak nodig. Het waterreservoir heeft een ruime inhoud van 2 liter, wat betekent dat tussentijds bijvullen niet vaak nodig is.

Minpunten
  • Vanwege de omvang van de stoomreiniger en de talrijke accessoires neemt hij een aanzienlijke ruimte in beslag.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Karcher SC5 EasyFix + Microvezel Vloerdoeken

Om te bekijken of je de Karcher SC5 EasyFix + Microvezel Vloerdoeken tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Karcher SC5 EasyFix + Microvezel Vloerdoeken wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.