1. Karcher stofzuigerzak voor WD 2 Plus / WD 3 (4 stuks)

Karcher stofzuigerzak voor WD 2 Plus / WD 3 (4 stuks) Black Friday deal

5/5

Karcher stofzuigerzak voor WD 2 Plus / WD 3 (4 stuks) nodig? Check snel of je deze Karcher stofzuigerzak voor WD 2 Plus / WD 3 (4 stuks) voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Karcher stofzuigerzak voor WD 2 Plus / WD 3 (4 stuks).

Specificaties Karcher stofzuigerzak voor WD 2 Plus / WD 3 (4 stuks)

Merk

Karcher

Fabrikantcode

2.863-314.0

Omschrijving van de Karcher stofzuigerzak voor WD 2 Plus / WD 3 (4 stuks)

Deze Karcher stofzuigerzakken zijn een onmisbaar accessoire voor jouw WD 2 Plus, WD 3, WD 3 Battery en KWD 1 tot KWD 3 stofzuigers. Met deze zakken kun je niet alleen je stofzuiger efficiënt gebruiken, maar ze zijn ook compatibel met de Kärcher sproei-extractiereinigers SE 4001 en SE 4002. Hierdoor kun je met één product meerdere apparaten onderhouden en schoonmaken. De stofzuigerzakken zijn vervaardigd van een duurzaam en scheurbestendig vliesmateriaal. Dit betekent dat ze perfect geschikt zijn voor veeleisende klussen, zoals het opzuigen van grof en vochtig vuil. Of je nu in huis aan het schoonmaken bent of in de garage aan het klussen, deze stofzuigerzakken zorgen ervoor dat je stofzuiger altijd optimaal presteert. Met deze set van 4 stuks ben je voorzien van voldoende stofzuigerzakken om een lange tijd vooruit te kunnen. Dus of je nu een grote schoonmaakklus hebt of regelmatig je stofzuiger wilt vervangen, deze Karcher stofzuigerzakken bieden de perfecte oplossing. Investeer in kwaliteit en gemak met deze stofzuigerzakken en geniet van een schone en frisse omgeving.

Pluspunten
Minpunten
Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Karcher stofzuigerzak voor WD 2 Plus / WD 3 (4 stuks)

Om te bekijken of je de Karcher stofzuigerzak voor WD 2 Plus / WD 3 (4 stuks) tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Karcher stofzuigerzak voor WD 2 Plus / WD 3 (4 stuks) wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.

Bekijk nog meer Black Friday deals