1. black friday
  2. Karcher Vlakfilter MV 4/5/6

Karcher Vlakfilter MV 4/5/6 Black Friday deal

5/5

Karcher Vlakfilter MV 4/5/6 nodig? Check snel of je deze Karcher Vlakfilter MV 4/5/6 voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Karcher Vlakfilter MV 4/5/6.

Specificaties Karcher Vlakfilter MV 4/5/6

Merk

Karcher

Fabrikantcode

2863-005.0

Omschrijving van de Karcher Vlakfilter MV 4/5/6

Met de Karcher vlakfilter M 4/5/6 is het nu mogelijk om moeiteloos te schakelen tussen nat- en droogzuigen zonder dat je de filter tussendoor hoeft te vervangen. Dit is vooral handig als jouw stofzuiger beide functies heeft. Dankzij de handige inbouwcassette kun je de vlakfilter eenvoudig verwijderen zonder dat je het vuil hoeft aan te raken. Dit zorgt voor een hygiënischere schoonmaakervaring. Deze hoogwaardige vlakfilter is speciaal ontworpen voor de Karcher MV 4, 5 en 6-serie en WD 4, 5 en 6-serie. Hierdoor ben je verzekerd van een perfecte pasvorm en optimale prestaties. De filter beschermt jouw stofzuiger tegen vuil, stof en zelfs kleine vloeistoffen, waardoor jouw apparaat langer meegaat en zijn kracht behoudt. Daarnaast is de vlakfilter eenvoudig schoon te maken, waardoor je hem keer op keer kunt hergebruiken. Met de Karcher vlakfilter M 4/5/6 ben je verzekerd van een efficiënte en hygiënische schoonmaakervaring. Geniet van het gemak van afwisselend nat- en droogzuigen zonder gedoe met het vervangen van filters. Haal het maximale uit jouw Karcher stofzuiger en ervaar de kracht en duurzaamheid van deze hoogwaardige vlakfilter.

Pluspunten
Minpunten
Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Karcher Vlakfilter MV 4/5/6

Om te bekijken of je de Karcher Vlakfilter MV 4/5/6 tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Karcher Vlakfilter MV 4/5/6 wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.