1. black friday
  2. Karcher Window Vac WV2 Promo 10

Karcher Window Vac WV2 Promo 10 Black Friday deal

5/5

Karcher Window Vac WV2 Promo 10 nodig? Check snel of je deze Karcher Window Vac WV2 Promo 10 voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Karcher Window Vac WV2 Promo 10.

Specificaties Karcher Window Vac WV2 Promo 10

Merk

Karcher

Fabrikantcode

1.633-426.0

Omschrijving van de Karcher Window Vac WV2 Promo 10

De Karcher Window Vac WV2 Promo 10 is een speciale ruitenreiniger die speciaal is ontworpen ter ere van het 10-jarig bestaan van Karcher. Deze speciale editie is gemakkelijk te herkennen aan het nieuwe logo op de zuigmond en het jubileumlogo aan de zijkant. Met deze krachtige ruitenreiniger kun je maar liefst 35 minuten lang ongestoord ramen lappen. Dit is maar liefst 40% langer dan de andere modellen van Karcher, waardoor je in één keer zowel de ramen beneden als boven schoon kunt maken. Het gebruik van de Karcher Window Vac WV2 Promo 10 is eenvoudig en efficiënt. Vul de sproeifles met het speciale reinigingsmiddel en gebruik de meegeleverde microvezeldoek om de ramen te reinigen. Daarna kun je kiezen welke zuigmond het meest geschikt is voor jouw klus. Voor kleine oppervlakken kun je de smalle zuigmond gebruiken, terwijl je met de grotere zuigmond sneller grote ramen kunt lappen. Maar dat is niet alles, deze veelzijdige ruitenreiniger is ook perfect geschikt voor het schoonmaken van badkamertegels en glazen douchewanden. Met de Karcher Window Vac WV2 Promo 10 wordt het reinigen van ramen en andere glasoppervlakken een fluitje van een cent. Geniet van het gemak en de efficiëntie van deze speciale jubileumeditie en houd je ramen en andere glasoppervlakken glanzend schoon.

Pluspunten
  • Wordt geleverd met een extra smalle raamreiniger voor de kleine ramen. Reinig meerdere ramen achter elkaar dankzij de gebruiksduur van 35 minuten. Het gewicht van 600 gram voorkomt dat je een vermoeide arm krijgt tijdens het ramen zemen.

Minpunten
  • De accu heeft 3 uur nodig om op te laden, wat langer is dan bij de meeste andere ruitenreinigers.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Karcher Window Vac WV2 Promo 10

Om te bekijken of je de Karcher Window Vac WV2 Promo 10 tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Karcher Window Vac WV2 Promo 10 wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.