Kärcher WV 6 Pr + KV 4 Premium White Black Friday deal

5/5

Kärcher WV 6 Pr + KV 4 Premium White nodig? Check snel of je deze Kärcher WV 6 Pr + KV 4 Premium White voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Kärcher WV 6 Pr + KV 4 Premium White.

Specificaties Kärcher WV 6 Pr + KV 4 Premium White

Merk

Karcher

Fabrikantcode

1.633-580.0

Omschrijving van de Kärcher WV 6 Pr + KV 4 Premium White

Met de Kärcher WV 6 Pr + KV 4 Premium White maak je niet alleen je ramen, maar ook andere oppervlaktes moeiteloos en snel streeploos schoon. Dit handige apparaat wordt geleverd met een vibrerende reinigingsdoek, die je kunt gebruiken om ramen in te soppen, maar ook om hardnekkige vlekken van bijvoorbeeld je kookplaat te verwijderen. En als de dweildoek vies wordt, hoef je je geen zorgen te maken, want er is een extra doek inbegrepen, zodat je meteen verder kunt met schoonmaken. Wat deze Kärcher set echt bijzonder maakt, is de lange gebruiksduur van de accu. Je kunt maar liefst 100 minuten lang onafgebroken schoonmaken, zonder dat je tussendoor de accu hoeft op te laden. Dit geeft je voldoende tijd om grondig en uitgebreid je ramen en andere oppervlaktes aan te pakken. Met de WV 6 Pr + KV 4 Premium White wordt schoonmaken een fluitje van een cent en kun je genieten van streeploos schone ramen en een stralend huis.

Pluspunten
  • Reinig meerdere ramen achter elkaar dankzij een gebruiksduur van 100 minuten. Het wordt geleverd met een vibrerende reinigingsdoek waarin je reinigingsmiddel doet.

Minpunten
  • De batterij heeft een redelijk lange laadtijd. Na een paar ramen wordt het wat zwaar vanwege het gewicht van 1 kilogram.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Kärcher WV 6 Pr + KV 4 Premium White

Om te bekijken of je de Kärcher WV 6 Pr + KV 4 Premium White tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Kärcher WV 6 Pr + KV 4 Premium White wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.

Bekijk nog meer Black Friday deals