1. black friday
  2. KlikAanKlikUit ACDB-8000AC - Draadloze deurbel + Gong

KlikAanKlikUit ACDB-8000AC - Draadloze deurbel + Gong Black Friday deal

5/5

KlikAanKlikUit ACDB-8000AC - Draadloze deurbel + Gong nodig? Check snel of je deze KlikAanKlikUit ACDB-8000AC - Draadloze deurbel + Gong voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de KlikAanKlikUit ACDB-8000AC - Draadloze deurbel + Gong.

Specificaties KlikAanKlikUit ACDB-8000AC - Draadloze deurbel + Gong

Merk

Klikaanklikuit

Fabrikantcode

70273

Omschrijving van de KlikAanKlikUit ACDB-8000AC - Draadloze deurbel + Gong

Deze ACDB-8000AC draadloze deurbel en gong van KlikAanKlikUit is de perfecte oplossing voor iedereen die op zoek is naar gemak en eenvoud. Met deze deurbel hoef je geen gedoe te hebben met het trekken van kabels, omdat hij draadloos werkt. Bovendien wordt de deurbel gevoed door een batterij die al inbegrepen is, waardoor je meteen aan de slag kunt. Het installeren van deze deurbel is een fluitje van een cent. Je kunt hem eenvoudig bevestigen met dubbelzijdig tape, zodat je geen gaten hoeft te boren. Mocht je toch de voorkeur geven aan een wat stevigere bevestiging, dan worden er schroeven meegeleverd. Daarnaast is deze deurbel bestand tegen regendruppels, dus je hoeft je geen zorgen te maken over eventuele weersomstandigheden. Met een bereik van wel 70 meter kun je de ontvanger van deze deurbel overal in huis plaatsen. En het beste van alles is dat je deze set gemakkelijk kunt uitbreiden met andere deurbellen of ontvangers van KlikAanKlikUit. Wil je de deurbel nog slimmer maken? Dan kun je hem eenvoudig koppelen aan de bridge van KlikAanKlikUit, zodat je hem kunt bedienen via je smartphone of tablet. Met deze draadloze deurbel en gong van KlikAanKlikUit haal je niet alleen gebruiksgemak in huis, maar ook een stukje slimme technologie.

Pluspunten
  • Je kunt de melodie van de deurbel naar jouw eigen voorkeur instellen. Deze deurbel en gong zijn plug & play en daardoor eenvoudig te installeren. Dankzij de gong kun je een signaal in huis horen

    .

    Deze kun je in elk stopcontact plaatsen.

Minpunten
  • Om deze deurbel en gong slim te maken, voeg je een KlikAanKlikUit Bridge toe. Deze deurbel werkt op batterijen, die je af en toe moet vervangen.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de KlikAanKlikUit ACDB-8000AC - Draadloze deurbel + Gong

Om te bekijken of je de KlikAanKlikUit ACDB-8000AC - Draadloze deurbel + Gong tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de KlikAanKlikUit ACDB-8000AC - Draadloze deurbel + Gong wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.