1. KlikAanKlikUit ACDB-8000C Draadloze Gong

KlikAanKlikUit ACDB-8000C Draadloze Gong Black Friday deal

5/5

KlikAanKlikUit ACDB-8000C Draadloze Gong nodig? Check snel of je deze KlikAanKlikUit ACDB-8000C Draadloze Gong voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de KlikAanKlikUit ACDB-8000C Draadloze Gong.

Specificaties KlikAanKlikUit ACDB-8000C Draadloze Gong

Merk

Klikaanklikuit

Fabrikantcode

70270

Omschrijving van de KlikAanKlikUit ACDB-8000C Draadloze Gong

Met de KlikAanKlikUit ACDB-8000C Draadloze Gong geniet je van een duidelijk geluidssignaal wanneer er iemand op de KlikAanKlikUit deurbel drukt. Deze stijlvolle gong wordt geleverd zonder deurbel, maar kan eenvoudig worden gekoppeld aan een bestaande KlikAanKlikUit deurbel. Deze draadloze gong is ontworpen voor ultiem gebruiksgemak. Dankzij de batterijvoeding en draadloze technologie kan de gong overal worden geplaatst, zowel binnen als buiten. Zit je in de tuin te genieten van het mooie weer? Neem de gong gewoon mee en mis nooit meer een bezoeker. Met een indrukwekkend bereik van 70 meter binnenshuis ben je altijd op de hoogte, waar je ook bent in huis. De mogelijkheden met deze gong zijn eindeloos. Voeg eenvoudig andere accessoires toe, zoals bewegingsmelders, om je huis nog slimmer te maken. Wil je de deurbel integreren in je slimme huis? Koppel hem dan eenvoudig aan de bridge van KlikAanKlikUit en geniet van de vele mogelijkheden die dit biedt. Met de KlikAanKlikUit ACDB-8000C Draadloze Gong ben je altijd verzekerd van een betrouwbare en gebruiksvriendelijke deurbeloplossing.

Pluspunten
  • Je kunt de melodie van de deurbel naar eigen wens instellen. De gong is draagbaar, zodat je hem ook bijvoorbeeld mee kunt nemen naar je tuin.

Minpunten
  • Om deze bel slim te maken, voeg je een KlikAanKlikUit Bridge toe. De bel werkt op batterijen, deze zijn niet inbegrepen.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de KlikAanKlikUit ACDB-8000C Draadloze Gong

Om te bekijken of je de KlikAanKlikUit ACDB-8000C Draadloze Gong tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de KlikAanKlikUit ACDB-8000C Draadloze Gong wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.

Bekijk nog meer Black Friday deals