1. KlikAanKlikUit ACDB-9000AC - Draadloze deurbel + Mobiele Gong

KlikAanKlikUit ACDB-9000AC - Draadloze deurbel + Mobiele Gong Black Friday deal

5/5

KlikAanKlikUit ACDB-9000AC - Draadloze deurbel + Mobiele Gong nodig? Check snel of je deze KlikAanKlikUit ACDB-9000AC - Draadloze deurbel + Mobiele Gong voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de KlikAanKlikUit ACDB-9000AC - Draadloze deurbel + Mobiele Gong.

Specificaties KlikAanKlikUit ACDB-9000AC - Draadloze deurbel + Mobiele Gong

Merk

Klikaanklikuit

Fabrikantcode

70275

Omschrijving van de KlikAanKlikUit ACDB-9000AC - Draadloze deurbel + Mobiele Gong

De KlikAanKlikUit ACDB-9000AC draadloze deurbel en mobiele gong zijn de perfecte toevoeging aan jouw huis. Met gemakkelijke installatie en geen gedoe met kabels, kun je snel genieten van de voordelen van deze deurbel. De deurbel werkt op een batterij, die al inbegrepen is, dus je kunt meteen aan de slag. Of je nu kiest voor de dubbelzijdige tape of de meegeleverde schroeven, het plaatsen van de deurbel is een fluitje van een cent. Regenbuien zijn geen probleem, want de deurbel is bestand tegen regendruppels. De bijbehorende ontvanger is ook volledig draadloos en werkt op batterijen. Houd er rekening mee dat de batterijen voor de gong niet zijn inbegrepen, maar deze zijn gemakkelijk verkrijgbaar. Binnen heb je een bereik van maar liefst 70 meter, zodat je altijd op de hoogte bent wanneer er iemand aan de deur staat. Bovendien kun je deze set eenvoudig uitbreiden met andere deurbellen of ontvangers van KlikAanKlikUit. Wil je de deurbel nog slimmer maken? Koppel hem dan aan de bridge van KlikAanKlikUit voor nog meer mogelijkheden. Met de KlikAanKlikUit ACDB-9000AC draadloze deurbel en mobiele gong maak je jouw huis helemaal compleet.

Pluspunten
  • Je kunt de melodie van de deurbel naar je eigen voorkeur instellen. Deze deurbel en gong zijn plug & play en daardoor eenvoudig te installeren. De gong is draagbaar, dus je kunt hem bijvoorbeeld ook meenemen naar je tuin.

Minpunten
  • Voor het intelligent maken van deze deurbel en gong, voeg je een KlikAanKlikUit Bridge toe. Deze deurbel functioneert op batterijen

    .

    Deze moeten af en toe worden vervangen.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de KlikAanKlikUit ACDB-9000AC - Draadloze deurbel + Mobiele Gong

Om te bekijken of je de KlikAanKlikUit ACDB-9000AC - Draadloze deurbel + Mobiele Gong tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de KlikAanKlikUit ACDB-9000AC - Draadloze deurbel + Mobiele Gong wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.

Bekijk nog meer Black Friday deals