Laurastar S PURE Black Friday deal

5/5

Laurastar S PURE nodig? Check snel of je deze Laurastar S PURE voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Laurastar S PURE.

Specificaties Laurastar S PURE

Merk

Laurastar

Fabrikantcode

333.756

Omschrijving van de Laurastar S PURE

De Laurastar S PURE is een innovatief strijksysteem dat je helpt om perfect gestreken kleding te krijgen. Met zijn unieke aanzuigende en blazende strijkplank voorkom je valse vouwen en zorg je ervoor dat je textiel strak gespannen is. Hierdoor behaal je moeiteloos een vlekkeloos strijkresultaat. Wat dit strijksysteem echt bijzonder maakt, is de DMS stoomfunctie. Deze zorgt voor een droge, krachtige stoom die niet alleen je kleding opfrist, maar ook 99,9% van de virussen en onaangename geurtjes verwijdert. Daarnaast biedt de Laurastar S PURE de mogelijkheid om je gordijnen te stomen door het strijkijzer verticaal te gebruiken. Zo kun je niet alleen je kleding, maar ook je interieur een frisse oppepper geven. Dit strijksysteem is niet alleen functioneel, maar ook erg praktisch. Het is verstelbaar in 6 verschillende standen, zodat je het kunt aanpassen aan jouw persoonlijke behoeften. Bovendien is het eenvoudig op te bergen, waardoor je ruimte bespaart in je huishouden. Onderaan het strijksysteem bevindt zich een groot waterreservoir van 1,2 liter, dat gemakkelijk bij te vullen is, zelfs tijdens het strijken. Zo kun je ongestoord doorgaan met je strijkwerk, zonder onderbrekingen. Met de Laurastar S PURE haal je een geavanceerd en gebruiksvriendelijk stri.

Pluspunten
  • De temperatuur- en stoominstellingen worden automatisch aangepast, zodat je verschillende soorten textiel snel achter elkaar kunt strijken. Met de krachtige DMS-stoom wordt je textiel in één beweging gereinigd en gedesinfecteerd. Met dit complete strijksysteem heb je voor elke strijkklus een geschikt apparaat in huis.

Minpunten
  • Je koppelt het strijksysteem niet aan de speciale app waardoor je strijktips en onderhoudswaarschuwingen mist. Dit strijksysteem heeft een gewicht van 19 kilo, waardoor het minder makkelijk verplaatsbaar is.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Laurastar S PURE

Om te bekijken of je de Laurastar S PURE tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Laurastar S PURE wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.

Bekijk nog meer Black Friday deals