1. black friday
  2. Laurastar S PURE XTRA

Laurastar S PURE XTRA Black Friday deal

5/5

Laurastar S PURE XTRA nodig? Check snel of je deze Laurastar S PURE XTRA voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Laurastar S PURE XTRA.

Specificaties Laurastar S PURE XTRA

Merk

Laurastar

Fabrikantcode

333.779

Omschrijving van de Laurastar S PURE XTRA

De Laurastar S PURE XTRA is een innovatief strijksysteem dat is uitgerust met een 3D-strijkzool. Deze speciale zool zorgt ervoor dat je dieper in de vezels van het textiel kunt komen, waardoor je kleding nog gladder en kreukvrij wordt. Maar dat is niet alles! Dit strijksysteem heeft ook een unieke aanzuigende en blazende strijkplank, waardoor je vervelende vouwen kunt voorkomen en je textiel strak kunt spannen voor een perfect resultaat. De DMS stoomfunctie van de Laurastar S PURE XTRA zorgt voor een droge, krachtige stoom, perfect om je kleding op te frissen. Deze stoom is zo krachtig dat maar liefst 99,9% van de virussen en onaangename geurtjes worden verwijderd. Bovendien kun je met dit strijksysteem ook je gordijnen stomen door het strijkijzer verticaal te gebruiken. Dankzij de 6 verschillende standen kun je het strijksysteem aanpassen aan jouw voorkeuren en behoeften. Het handige ontwerp van de Laurastar S PURE XTRA maakt het ook gemakkelijk om op te bergen en ruimte te besparen. Het strijksysteem heeft een groot waterreservoir van 1,2 liter, dat eenvoudig bij te vullen is, zelfs tijdens het strijken. Met de Laurastar S PURE XTRA wordt strijken een plezierige taak, met professionele resultaten in het comfort van je eigen huis.

Pluspunten
  • De 3D-strijkzool samen met DMS-stoom reinigt en desinfecteert je textiel in slechts één strijkbeweging. De temperatuur- en stoominstelling worden automatisch aangepast, zodat je verschillende soorten textiel achter elkaar kunt strijken. Met dit alles-in-één strijksysteem heb je de juiste apparatuur in huis voor elke strijkklus.

Minpunten
  • Dit strijksysteem weegt 19 kilo, waardoor het minder gemakkelijk te verplaatsen is.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Laurastar S PURE XTRA

Om te bekijken of je de Laurastar S PURE XTRA tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Laurastar S PURE XTRA wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.