Laurastar SMART I Black Friday deal

5/5

Laurastar SMART I nodig? Check snel of je deze Laurastar SMART I voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Laurastar SMART I.

Specificaties Laurastar SMART I

Merk

Laurastar

Fabrikantcode

303.810

Omschrijving van de Laurastar SMART I

De Laurastar SMART I is een revolutionair strijksysteem dat al je strijkbehoeften vervult. Met dit geavanceerde apparaat kun je niet alleen strijken, maar ook stomen, desinfecteren en drogen. Dankzij de krachtige stoomdruk worden zelfs de meest hardnekkige kreukels moeiteloos verwijderd en wordt maar liefst 99,99% van alle virussen, bacteriën en mijten geëlimineerd. Dit alles-in-één strijksysteem is geschikt voor alle soorten textiel en biedt ook de mogelijkheid om je gordijnen op te frissen. Met het grote waterreservoir van 1,2 liter hoef je niet constant bij te vullen, zelfs niet tijdens het strijken. Bovendien kun je de Laurastar SMART I verbinden met een handige app, waarmee je waardevolle tips ontvangt om je strijkresultaten te verbeteren en onderhoudswaarschuwingen te krijgen. Zo ben je altijd op de hoogte wanneer het tijd is om het antikalkpatroon te vervangen, wat zorgt voor een optimale werking van het apparaat. Met de Laurastar SMART I wordt strijken een moeiteloze en efficiënte klus. Geniet van perfect gestreken kleding en een hygiënisch schoon resultaat. Laat je verbazen door de vele mogelijkheden van dit geavanceerde strijksysteem en ervaar het gemak van een professionele strijkservice in je eigen huis.

Pluspunten
  • Met dit strijksysteem haalt u een geschikt apparaat in huis voor elke strijkklus. U kunt het strijksysteem koppelen aan de handige app, waarin u uw strijkresultaten kunt bijhouden en handige tips ontvangt. De temperatuur- en stoominstelling worden automatisch aangepast, zodat u verschillende soorten textiel achter elkaar kunt strijken.

Minpunten
  • Dit strijksysteem is zwaar met een gewicht van 19 kilo, wat het minder gemakkelijk verplaatsbaar maakt.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Laurastar SMART I

Om te bekijken of je de Laurastar SMART I tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Laurastar SMART I wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.

Bekijk nog meer Black Friday deals