1. black friday
  2. Leifheit Droogmolen Lino Pop-up 140

Leifheit Droogmolen Lino Pop-up 140 Black Friday deal

5/5

Leifheit Droogmolen Lino Pop-up 140 nodig? Check snel of je deze Leifheit Droogmolen Lino Pop-up 140 voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Leifheit Droogmolen Lino Pop-up 140.

Specificaties Leifheit Droogmolen Lino Pop-up 140

Merk

Leifheit

Fabrikantcode

82500

Omschrijving van de Leifheit Droogmolen Lino Pop-up 140

De Leifheit Droogmolen Lino Pop-up 140 is de ideale oplossing voor het drogen van je was, zowel thuis als onderweg. Dankzij het compacte formaat en het lichte gewicht van slechts 3,6 kilogram neem je deze droogmolen overal mee naartoe. Of je nu naar de camping gaat, een dakterras hebt of een balkon, deze droogmolen past overal perfect bij. Met de handige standaard plaats je de droogmolen eenvoudig op elke gewenste plek, zelfs binnen. Eenmaal uitgeklapt heeft de droogmolen een hoogte van 112 centimeter, een breedte van 78 centimeter en een lengte van 115 centimeter. Met een drooglengte van 14 meter biedt deze droogmolen voldoende ruimte voor één volle lading was. De droogarmen kunnen gemakkelijk worden ingeklapt en uitgeklapt met behulp van de knop op de bovenkant. Na gebruik berg je de droogmolen eenvoudig op in de bijgeleverde beschermhoes. Ingeklapt is de droogmolen slechts 12 centimeter smal, waardoor deze gemakkelijk kan worden opgeborgen in kleine ruimtes. Kortom, de Leifheit Droogmolen Lino Pop-up 140 is de perfecte keuze voor iedereen die op zoek is naar een compacte en praktische droogmolen voor zowel binnen als buiten.

Pluspunten
  • Met zijn compacte formaat kun je de droogmolen zowel binnen als buiten opzetten, op het balkon of op de camping. Dankzij de knop op de bovenkant kun je de droogmolen soepel inklappen en uitklappen. De droogmolen staat op een voet, waardoor je geen grondanker of bodemhuls nodig hebt en deze gemakkelijk verplaatst kan worden.

Minpunten
  • Je hebt slechts één lading was opgehangen met een drooglijn van 14 meter.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Leifheit Droogmolen Lino Pop-up 140

Om te bekijken of je de Leifheit Droogmolen Lino Pop-up 140 tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Leifheit Droogmolen Lino Pop-up 140 wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.