Leifheit droogmolen LinoProtect 400 Black Friday deal

5/5

Leifheit droogmolen LinoProtect 400 nodig? Check snel of je deze Leifheit droogmolen LinoProtect 400 voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Leifheit droogmolen LinoProtect 400.

Specificaties Leifheit droogmolen LinoProtect 400

Merk

Leifheit

Fabrikantcode

82100

Omschrijving van de Leifheit droogmolen LinoProtect 400

De Leifheit droogmolen LinoProtect 400 is de perfecte oplossing om je wasgoed te beschermen tegen verschillende weersomstandigheden. Dankzij het waterdichte dak hoef je niet langer naar buiten te rennen om je was binnen te halen wanneer het begint te regenen. Je kunt nu het hele jaar door je was buiten laten drogen. Het dak biedt ook bescherming tegen verkleuring van je kleding door fel zonlicht, waardoor je kleding er langer als nieuw uit blijft zien. Met het handige telescoopmechanisme is het openen van de droogmolen een fluitje van een cent. De stabiele constructie zorgt ervoor dat de droogmolen zelfs bij windkracht 5 stevig in de grond blijft staan. De bijgeleverde bodemhuls maakt het mogelijk om de droogmolen stevig in beton vast te zetten, bijvoorbeeld op het gazon. Met een totale lengte van 40 meter biedt de drooglijn voldoende ruimte voor maar liefst 4 wasmachineladingen. Bovendien zijn er handige ophangogen aan de draagarmen geplaatst, zodat je je overhemden gemakkelijk aan een kledinghanger kunt laten drogen. Met de Leifheit droogmolen LinoProtect 400 geniet je van de voordelen van buiten drogen, ongeacht het weer. Je was blijft beschermd tegen regen en fel zonlicht, terwijl je tegelijkertijd genoeg ruimte hebt om al je wasgoed op te hangen. Haal het beste uit je wasroutine met deze praktische en duur.

Pluspunten
  • Het waterbestendige dak beschermt je was tegen regen en felle zonlicht. Dankzij het Linomatic systeem bescherm je de drooglijnen tegen vuil bij het opbergen. Met een totale drooglengte van 40 meter heb je voldoende plek voor 4 wasladingen.

Minpunten
  • Je kunt de droogmolen niet constant van locatie veranderen door de bodemhuls die je in beton plaatst.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Leifheit droogmolen LinoProtect 400

Om te bekijken of je de Leifheit droogmolen LinoProtect 400 tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Leifheit droogmolen LinoProtect 400 wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.

Bekijk nog meer Black Friday deals