1. black friday
  2. Leifheit Droogrek classic uitschuifbaar 230 solid

Leifheit Droogrek classic uitschuifbaar 230 solid Black Friday deal

5/5

Leifheit Droogrek classic uitschuifbaar 230 solid nodig? Check snel of je deze Leifheit Droogrek classic uitschuifbaar 230 solid voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Leifheit Droogrek classic uitschuifbaar 230 solid.

Specificaties Leifheit Droogrek classic uitschuifbaar 230 solid

Merk

Leifheit

Fabrikantcode

81635

Omschrijving van de Leifheit Droogrek classic uitschuifbaar 230 solid

Pas de breedte van de Leifheit LH 81635 eenvoudig aan. Heb je een kleine lading was om te drogen? Laat het wasrek dan op de smalste stand van 117 centimeter staan. Als je juist veel was wil drogen, trek je het droogrek uit tot maximaal 260 centimeter. Nu heb je 23 meter drooglijn tot je beschikking. Zo heb je genoeg lengte voor het uithangen van bijvoorbeeld een deken. Het wasrek heeft een hoogte van 105 centimeter en een breedte van 56 centimeter. Na gebruik klap je hem in, zodat je hem eenvoudig opbergt. Met het Leifheit Droogrek Classic Uitschuifbaar 230 Solid heb je de perfecte oplossing voor al je droogbehoeften. Dit praktische droogrek is aanpasbaar in breedte, waardoor het geschikt is voor zowel kleine als grote hoeveelheden was. Op de smalste stand van 117 centimeter kun je gemakkelijk een kleine lading was laten drogen. Maar als je een grote hoeveelheid kleding wilt drogen, kun je het droogrek uitschuiven tot een indrukwekkende breedte van maximaal 260 centimeter. Hiermee heb je maar liefst 23 meter aan drooglijn tot je beschikking. Het Leifheit Droogrek Classic Uitschuifbaar 230 Solid is niet alleen praktisch, maar ook duurzaam en stevig. Met een hoogte van 105 centimeter en een breedte van 56 centimeter biedt het voldoende ruimte om al je was op te hangen. Of het nu gaat om kleding, beddengoed of.

Pluspunten
  • Het droogrek biedt plaats aan 2 volle trommels wasgoed. Pas de breedte aan door het droogrek in of uit te schuiven en bespaar ruimte wanneer je een kleine was hebt. Dankzij de anti-slip uitvoering staat je droogrek stevig en voorkom je krassen op je vloer.

Minpunten
  • Doordat er geen wielen zijn, rolt het droogrek niet soepel van binnen naar buiten.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Leifheit Droogrek classic uitschuifbaar 230 solid

Om te bekijken of je de Leifheit Droogrek classic uitschuifbaar 230 solid tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Leifheit Droogrek classic uitschuifbaar 230 solid wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.