1. Leifheit droogrek pegasus 200 solid deluxe mobile

Leifheit droogrek pegasus 200 solid deluxe mobile Black Friday deal

5/5

Leifheit droogrek pegasus 200 solid deluxe mobile nodig? Check snel of je deze Leifheit droogrek pegasus 200 solid deluxe mobile voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Leifheit droogrek pegasus 200 solid deluxe mobile.

Specificaties Leifheit droogrek pegasus 200 solid deluxe mobile

Merk

Leifheit

Fabrikantcode

81517

Omschrijving van de Leifheit droogrek pegasus 200 solid deluxe mobile

Leifheit droogrek pegasus 200 solid deluxe mobile is een absoluut must-have voor zowel binnen als buiten. Dit stevige droogrek is ontworpen om aan al je droogbehoeften te voldoen. Met de toevoeging van 2 flexibele wieltjes is dit droogrek nu ook makkelijk te verplaatsen. De wieltjes zijn voorzien van een rubber oppervlak, waardoor je geen krassen hoeft te vrezen wanneer je het rek verplaatst op laminaat- en parketvloeren. Met een indrukwekkende drooglengte van 20 meter biedt dit droogrek voldoende ruimte om 2 volle ladingen wasgoed in één keer op te hangen. Dankzij de speciale coating op de droogstangen, hoef je je geen zorgen te maken over roestvorming. Je wasgoed hangt er altijd netjes bij en behoudt zijn frisheid. Ben je een liefhebber van het buiten drogen van je overhemden? Dankzij de 5 windvaste kleerhangers hoef je je geen zorgen te maken dat je overhemd in de tuin van de buren belandt. Dit droogrek zorgt ervoor dat je wasgoed stevig en veilig blijft hangen, zelfs op winderige dagen. Haal het beste uit je droogervaring met het Leifheit droogrek pegasus 200 solid deluxe mobile!

Pluspunten
  • Het wasrek heeft plek voor 2 volle trommels wasgoed. Dankzij de wieltjes verplaats je het wasrek gemakkelijk van binnen naar buiten. Met de inklapbare zijvleugels kun je ook lange kledingstukken ophangen zonder dat je handdoek over de vloer sleept.

Minpunten
  • Het droogrek neemt meer ruimte in beslag dan bijvoorbeeld een droogtoren, wandrek of hangdroogrek.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Leifheit droogrek pegasus 200 solid deluxe mobile

Om te bekijken of je de Leifheit droogrek pegasus 200 solid deluxe mobile tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Leifheit droogrek pegasus 200 solid deluxe mobile wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.

Bekijk nog meer Black Friday deals