Leifheit LinoLift 500 droogmolen 50 meter + bodemhuls Black Friday deal

5/5

Leifheit LinoLift 500 droogmolen 50 meter + bodemhuls nodig? Check snel of je deze Leifheit LinoLift 500 droogmolen 50 meter + bodemhuls voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Leifheit LinoLift 500 droogmolen 50 meter + bodemhuls.

Specificaties Leifheit LinoLift 500 droogmolen 50 meter + bodemhuls

Merk

Leifheit

Fabrikantcode

85359

Omschrijving van de Leifheit LinoLift 500 droogmolen 50 meter + bodemhuls

Met de Leifheit LinoLift 500 droogmolen kun je gemakkelijk al je kleding en beddengoed drogen. Deze droogmolen heeft een indrukwekkende drooglijn van maar liefst 50 meter, waardoor je genoeg ruimte hebt voor wel 5 ladingen wasgoed. Dit betekent dat je al je wasgoed van de hele week in één keer kunt drogen. De droogmolen is voorzien van handige ophangoogjes op elke draagarm, zodat je blouses en overhemden gemakkelijk aan kleerhangers kunt hangen. Hierdoor blijven je kledingstukken mooi en netjes tijdens het droogproces. Om ervoor te zorgen dat de droogmolen stevig staat, wordt een bodemhuls meegeleverd. Deze huls plaats je in het beton, waardoor de droogmolen extra stevigheid krijgt. En wanneer je de droogmolen even niet gebruikt, kun je deze eenvoudig opbergen in de bijgeleverde beschermhoes. Zo blijft de droogmolen schoon en beschermd tegen weersinvloeden. Met de Leifheit LinoLift 500 droogmolen bespaar je niet alleen tijd doordat je al je wasgoed in één keer kunt drogen, maar geniet je ook van de kwaliteit en duurzaamheid die Leifheit biedt.

Pluspunten
  • Je opent de droogmolen gemakkelijk met behulp van de QuickStart trekkabel. De droogmolen is geschikt voor 5 ladingen was en is ideaal voor een middelgrote tuin. Je bevestigt de droogmolen stevig met de bodemhuls in beton en geeft de molen hiermee een permanente locatie.

Minpunten
  • Je verplaatst de droogmolen niet telkens door de bodemhuls die je in beton plaatst.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Leifheit LinoLift 500 droogmolen 50 meter + bodemhuls

Om te bekijken of je de Leifheit LinoLift 500 droogmolen 50 meter + bodemhuls tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Leifheit LinoLift 500 droogmolen 50 meter + bodemhuls wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.

Bekijk nog meer Black Friday deals