1. black friday
  2. Leifheit LinoLift 600 Evo droogmolen 60 meter + bodemhuls

Leifheit LinoLift 600 Evo droogmolen 60 meter + bodemhuls Black Friday deal

5/5

Leifheit LinoLift 600 Evo droogmolen 60 meter + bodemhuls nodig? Check snel of je deze Leifheit LinoLift 600 Evo droogmolen 60 meter + bodemhuls voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Leifheit LinoLift 600 Evo droogmolen 60 meter + bodemhuls.

Specificaties Leifheit LinoLift 600 Evo droogmolen 60 meter + bodemhuls

Merk

Leifheit

Fabrikantcode

85282

Omschrijving van de Leifheit LinoLift 600 Evo droogmolen 60 meter + bodemhuls

Met de Leifheit LinoLift 600 Evo droogmolen met een indrukwekkende drooglengte van 60 meter, hoef je je nooit meer zorgen te maken over ruimte voor je wasgoed. Deze droogmolen biedt voldoende plaats voor maar liefst 6 volle trommels wasgoed, waardoor je gemakkelijk al je kledingstukken kunt drogen zonder gedoe. Deze droogmolen kan stevig worden bevestigd in beton dankzij de bijgeleverde bodemhuls, waardoor hij stabiel en betrouwbaar is, zelfs bij winderige omstandigheden. Met behulp van het handige trekkoord kun je de droogmolen snel en eenvoudig openen, waardoor je in een mum van tijd aan de slag kunt gaan. Bovendien kun je de werkhoogte aanpassen tot maar liefst 1,8 meter, zodat je je beddengoed hoog kunt ophangen en voorkomt dat het over de grond sleept. De LinoLift 600 Evo droogmolen heeft ook handige haken op de armen, waar je gemakkelijk overhemden, jurkjes en andere kledingstukken aan kunt hangen. Met maar liefst 12 haken biedt deze droogmolen voldoende ruimte om je kleding netjes en georganiseerd te houden tijdens het drogen. En wanneer je klaar bent, kun je de droogmolen netjes opbergen in de bijgeleverde beschermhoes, zodat hij beschermd blijft tegen vuil en stof. Met de Leifheit LinoLift 600.

Pluspunten
  • Dankzij de QuickStart trekkabel kun je de droogmolen eenvoudig openklappen. De droogmolen is geschikt voor het drogen van 6 ladingen was en is ideaal voor in een grote tuin. Door de droogmolen stevig in beton te plaatsen met behulp van de bodemhuls, krijgt de molen een permanente plek.

Minpunten
  • Je verplaatst de droogmolen niet telkens door de bodemhuls die je in beton plaatst. De droogmolen is minder geschikt voor een kleine tuin.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Leifheit LinoLift 600 Evo droogmolen 60 meter + bodemhuls

Om te bekijken of je de Leifheit LinoLift 600 Evo droogmolen 60 meter + bodemhuls tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Leifheit LinoLift 600 Evo droogmolen 60 meter + bodemhuls wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.