1. black friday
  2. Leifheit Linomatic 500 deluxe droogmolen - 50 meter

Leifheit Linomatic 500 deluxe droogmolen - 50 meter Black Friday deal

5/5

Leifheit Linomatic 500 deluxe droogmolen - 50 meter nodig? Check snel of je deze Leifheit Linomatic 500 deluxe droogmolen - 50 meter voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Leifheit Linomatic 500 deluxe droogmolen - 50 meter.

Specificaties Leifheit Linomatic 500 deluxe droogmolen - 50 meter

Merk

Leifheit

Fabrikantcode

82007

Omschrijving van de Leifheit Linomatic 500 deluxe droogmolen - 50 meter

Met de Leifheit Linomatic 500 deluxe droogmolen wordt het drogen van je was een eitje! Dankzij het innovatieve Easy-Lift systeem open je de droogmolen moeiteloos en met minimale inspanning. Met een indrukwekkende drooglijn van maar liefst 50 meter biedt deze droogmolen ruimte voor maar liefst 5 volledige wasmachine ladingen. Zo hoef je nooit meer bang te zijn dat je was niet droog wordt. Deze droogmolen is niet alleen functioneel, maar ook duurzaam. Met de bijgeleverde bodemhuls zet je de droogmolen stevig vast in beton, waardoor hij altijd stabiel staat, zelfs op het gazon. Daarnaast kun je de werkhoogte van de droogmolen aanpassen tot maximaal 1,70 meter, zodat je ook beddengoed gemakkelijk kunt ophangen zonder dat het de grond raakt. Voor het ophangen van blouses en andere kledingstukken zijn er maar liefst 8 ophangogen aanwezig. Zo blijft je was netjes en kreukvrij. Na gebruik is het opbergen van de Leifheit Linomatic 500 deluxe droogmolen een fluitje van een cent. Met één druk op de ontgrendeling kun je de droogmolen eenvoudig sluiten, waarna je hem kunt opbergen in de bijgeleverde beschermhoes van stevig en weerbestendig materiaal. Zo blijft je droogmolen altijd goed beschermd, ook als je hem buiten laat staan. Kortom, met de Leifheit Linomatic 500 deluxe dro.

Pluspunten
  • Met het Easy-Lift systeem opent en sluit de droogmolen soepel en stelt u de gewenste werkhoogte in. U bevestigt de droogmolen stevig met de bodemhuls in beton en geeft de molen zo een permanente plek. De droogmolen, geschikt voor 5 wasladingen, is perfect voor een middelgrote tuin.

Minpunten
  • Door de bodemhuls die je in beton plaatst, hoef je de droogmolen niet telkens van plek te wisselen.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Leifheit Linomatic 500 deluxe droogmolen - 50 meter

Om te bekijken of je de Leifheit Linomatic 500 deluxe droogmolen - 50 meter tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Leifheit Linomatic 500 deluxe droogmolen - 50 meter wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.