1. black friday
  2. Leifheit LinoPush 500 droogmolen 50 meter + bodemhuls

Leifheit LinoPush 500 droogmolen 50 meter + bodemhuls Black Friday deal

5/5

Leifheit LinoPush 500 droogmolen 50 meter + bodemhuls nodig? Check snel of je deze Leifheit LinoPush 500 droogmolen 50 meter + bodemhuls voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Leifheit LinoPush 500 droogmolen 50 meter + bodemhuls.

Specificaties Leifheit LinoPush 500 droogmolen 50 meter + bodemhuls

Merk

Leifheit

Fabrikantcode

85360

Omschrijving van de Leifheit LinoPush 500 droogmolen 50 meter + bodemhuls

De Leifheit LinoPush 500 is de perfecte droogmolen voor al je wasbehoeften. Met het innovatieve Easy Lift systeem is het in- en uitklappen van de droogmolen een fluitje van een cent. Trek simpelweg aan het handige trekkoord en de droogmolen springt moeiteloos open. Met een totale lengte van maar liefst 50 meter biedt deze droogmolen voldoende ruimte voor wel 5 ladingen wasgoed. Of je nu je beddengoed, badlakens, of kleding wilt drogen, de Leifheit LinoPush 500 is er klaar voor. Om ervoor te zorgen dat je wasgoed altijd veilig en boven de grond hangt, kan de droogmolen eenvoudig worden opgeschoven tot een hoogte van 1,8 meter. Zo hoef je je geen zorgen te maken over vuile grond of grasvlekken. Bovendien beschikt deze droogmolen over 8 handige ophangogen, speciaal ontworpen voor kledinghangers. Hierdoor blijven je overhemden en blouses mooi in vorm en kreukvrij tijdens het drogen. Om ervoor te zorgen dat de Leifheit LinoPush 500 altijd stevig staat, wordt een bodemhuls meegeleverd. Deze huls kan gemakkelijk in beton worden gegoten, waardoor de droogmolen extra stabiliteit krijgt. Of je nu een klein balkon, een ruime tuin of zelfs een dakterras hebt, met deze droogmolen ben je altijd verzekerd van een efficiënte en duurzame manier om je was te dro.

Pluspunten
  • Dankzij de QuickStart trekkabel klap je de droogmolen eenvoudig open. De droogmolen is geschikt voor 5 ladingen was en past goed in een middelgrote tuin. Met behulp van de bodemhuls zet je de droogmolen stevig vast in beton en geef je hem een permanente plek.

Minpunten
  • Je verplaatst de droogmolen niet steeds naar een andere plek door de grondpen die je in beton plaatst.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Leifheit LinoPush 500 droogmolen 50 meter + bodemhuls

Om te bekijken of je de Leifheit LinoPush 500 droogmolen 50 meter + bodemhuls tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Leifheit LinoPush 500 droogmolen 50 meter + bodemhuls wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.