1. black friday
  2. Leifheit Pegasus Solid Comfort 420

Leifheit Pegasus Solid Comfort 420 Black Friday deal

5/5

Leifheit Pegasus Solid Comfort 420 nodig? Check snel of je deze Leifheit Pegasus Solid Comfort 420 voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Leifheit Pegasus Solid Comfort 420.

Specificaties Leifheit Pegasus Solid Comfort 420

Merk

Leifheit

Fabrikantcode

81529

Omschrijving van de Leifheit Pegasus Solid Comfort 420

De Leifheit Pegasus Solid Comfort 420 is de perfecte oplossing voor kleine ruimtes. Of je nu een kleine badkamer, smalle gang of klein balkon hebt, deze droogtoren past overal. Met afmetingen van slechts 76,5 centimeter bij 70 centimeter is hij compact en ruimtebesparend. Maar laat je niet misleiden door zijn formaat, want de hoogte van de droogtoren is maar liefst 145 centimeter. Deze droogtoren heeft 3 droogvleugels die genoeg plek bieden voor maar liefst 4 volle wastrommels. En als dat nog niet genoeg is, worden er ook kledinghangerhouders meegeleverd. Hiermee kan je extra droogruimte creëren voor bijvoorbeeld je nette blouse. En het beste is nog wel dat je deze droogtoren op verschillende manieren kunt gebruiken. Wil je hem liever tegen een muur of radiator plaatsen? Geen probleem, klap de toren half in en plaats hem tegen de wand. En als je was eenmaal droog is, kan je de toren eenvoudig inklappen en uit het zicht zetten.

Pluspunten
  • Je kunt de droogtoren ook in een smalle ruimte plaatsen, omdat deze niet veel ruimte inneemt in de breedte. Het droogrek kan 4 volle trommels wasgoed bevatten. Dankzij de wielen kun je het droogrek soepel van binnen naar buiten verplaatsen.

Minpunten
  • Vanwege de beperkte afstand tussen de spijlen, is het droogrek niet ideaal voor dikke stoffen.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Leifheit Pegasus Solid Comfort 420

Om te bekijken of je de Leifheit Pegasus Solid Comfort 420 tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Leifheit Pegasus Solid Comfort 420 wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.