Leifheit Rotaro PowerVac 2in1 16V Black Friday deal

5/5

Leifheit Rotaro PowerVac 2in1 16V nodig? Check snel of je deze Leifheit Rotaro PowerVac 2in1 16V voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Leifheit Rotaro PowerVac 2in1 16V.

Specificaties Leifheit Rotaro PowerVac 2in1 16V

Merk

Leifheit

Fabrikantcode

11927

Omschrijving van de Leifheit Rotaro PowerVac 2in1 16V

Met de Leifheit Rotaro PowerVac 2in1 16V maak je moeiteloos alle soorten vloeren schoon, van harde en houten vloeren tot zachte vloeren en laagpolig tapijt. Dankzij de krachtige 16V batterij heeft de steelstofzuiger een gemiddelde accuduur van maar liefst 35 minuten. En wanneer de batterij leeg is, laad je hem eenvoudig weer op met behulp van het handige oplaadstation. Deze veelzijdige steelstofzuiger is voorzien van een afneembare kruimeldief, waardoor je ook gemakkelijk kruimels van de eettafel kunt verwijderen. Daarnaast kun je met de meegeleverde meubelzuigmond ook moeiteloos tussen de kieren van je meubels zuigen. Dankzij de eco en turbo zuigstand kun je zelf bepalen hoe krachtig je wilt stofzuigen. Een handige toevoeging aan de Leifheit Rotaro PowerVac 2in1 16V zijn de ledlampjes op de voorkant van de zuigmond. Hierdoor zie je vuil zelfs in donkere hoeken en onder meubels nog beter. En om de filter van de stofzuiger schoon te maken, spoel je hem gewoon af onder de kraan. Kortom, met de Leifheit Rotaro PowerVac 2in1 16V wordt stofzuigen een eenvoudige en efficiënte klus!

Pluspunten
  • De vloerzuigmond met led-verlichting zorgt ervoor dat donkere plekken zoals onder de bank en onder het bed beter zichtbaar zijn. Met de bijgeleverde parketborstel kun je houten en andere kwetsbare vloeren stofzuigen zonder krassen achter te laten. Dankzij de loskoppelbare kruimelzuiger is de stofzuiger veelzijdig in gebruik.

Minpunten
  • Je krijgt geen turboborstel, waardoor de stofzuiger ongeschikt is voor het stofzuigen van hoogpolig tapijt.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Leifheit Rotaro PowerVac 2in1 16V

Om te bekijken of je de Leifheit Rotaro PowerVac 2in1 16V tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Leifheit Rotaro PowerVac 2in1 16V wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.

Bekijk nog meer Black Friday deals