1. Leifheit stoomreiniger Clean Tenso Power

Leifheit stoomreiniger Clean Tenso Power Black Friday deal

5/5

Leifheit stoomreiniger Clean Tenso Power nodig? Check snel of je deze Leifheit stoomreiniger Clean Tenso Power voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Leifheit stoomreiniger Clean Tenso Power.

Specificaties Leifheit stoomreiniger Clean Tenso Power

Merk

Leifheit

Fabrikantcode

11940

Omschrijving van de Leifheit stoomreiniger Clean Tenso Power

Met de Leifheit stoomreiniger Clean Tenso Power wordt het reinigen van je vloer een fluitje van een cent. Deze krachtige stoomreiniger is speciaal ontworpen om alle soorten vloeren weer glanzend schoon te maken. Of je nu een parketvloer hebt, hoogglans tegels of zelfs tapijt, deze stoomreiniger is geschikt voor alle vloertypen. De Clean Tenso Power geeft stoom af van maar liefst 100 graden Celsius. Hierdoor wordt vuil moeiteloos verwijderd en worden bacteriën effectief gedood. Dit betekent dat je niet alleen je vloerkleed een opfrisbeurt kunt geven, maar ook je vloer grondig kunt reinigen. De stoomreiniger is voorzien van een 7 meter lange kabel, waardoor je niet constant van stopcontact hoeft te wisselen. Daarnaast heeft het een handig afneembaar waterreservoir, zodat je deze eenvoudig kunt bijvullen als het tijdens het stomen leeg raakt. Met de Leifheit stoomreiniger Clean Tenso Power wordt het reinigen van je vloer een efficiënte en gemakkelijke klus. Laat je verrassen door de krachtige stoom en geniet van een glimmend schone vloer in een handomdraai.

Pluspunten
  • Je kunt de stoomkracht eenvoudig aanpassen aan de schoonmaakklus die je doet. Met deze stoomreiniger kun je ook vloerkleden en tapijten reinigen. Je kunt het waterreservoir van deze stoomreiniger bijvullen terwijl hij aan blijft staan.

Minpunten
  • Het vermogen is lager met 1300 watt, waardoor het water van de stoomgenerator minder snel opwarmt. Je tilt deze stoomreiniger minder makkelijk de trap op, omdat hij 4,55 kilogram weegt.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Leifheit stoomreiniger Clean Tenso Power

Om te bekijken of je de Leifheit stoomreiniger Clean Tenso Power tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Leifheit stoomreiniger Clean Tenso Power wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.

Bekijk nog meer Black Friday deals