1. Leifheit Strijkplank M 118 x 38 cm Air Active Express

Leifheit Strijkplank M 118 x 38 cm Air Active Express Black Friday deal

5/5

Leifheit Strijkplank M 118 x 38 cm Air Active Express nodig? Check snel of je deze Leifheit Strijkplank M 118 x 38 cm Air Active Express voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Leifheit Strijkplank M 118 x 38 cm Air Active Express.

Specificaties Leifheit Strijkplank M 118 x 38 cm Air Active Express

Merk

Leifheit

Fabrikantcode

76141

Omschrijving van de Leifheit Strijkplank M 118 x 38 cm Air Active Express

De Leifheit Strijkplank M 118 x 38 cm Air Active Express is een innovatieve strijkplank met unieke functies. Dankzij de aanzuigfunctie wordt je kleding stevig vastgezogen, waardoor het perfect op zijn plaats blijft tijdens het strijken. Dit maakt het strijken een stuk gemakkelijker en sneller. Bovendien wordt overtollige stoom direct opgezogen, zodat je kleding niet vochtig blijft en je geen last hebt van condens op de strijkplank. De afzuigfunctie zorgt ervoor dat de strijkplank bol komt te staan, waardoor het stomen van delicate stoffen een fluitje van een cent wordt. Je kunt moeiteloos de juiste hoeveelheid stoom toepassen zonder dat je kleding beschadigd raakt. De strijkplank heeft een royaal strijkoppervlak van 118 bij 38 centimeter, waardoor je voldoende ruimte hebt om grote kledingstukken te strijken. Bovendien is de hoogte van de strijkplank verstelbaar, zodat je in een ergonomische houding kunt strijken. Een handige toevoeging aan deze strijkplank is het geïntegreerde stopcontact in het plateau. Hierdoor kun je zowel een stoomstrijkijzer als een stoomgenerator gebruiken en hoef je niet met snoeren te jongleren. De Leifheit Strijkplank M 118 x 38 cm Air Active Express biedt dus niet alleen uitstekende strijkprestaties, maar ook veel gebruiksgemak. Ma.

Pluspunten
Minpunten
Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Leifheit Strijkplank M 118 x 38 cm Air Active Express

Om te bekijken of je de Leifheit Strijkplank M 118 x 38 cm Air Active Express tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Leifheit Strijkplank M 118 x 38 cm Air Active Express wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.

Bekijk nog meer Black Friday deals