1. black friday
  2. Leifheit Strijkplank S 110 x 30 cm Basic Paisley

Leifheit Strijkplank S 110 x 30 cm Basic Paisley Black Friday deal

5/5

Leifheit Strijkplank S 110 x 30 cm Basic Paisley nodig? Check snel of je deze Leifheit Strijkplank S 110 x 30 cm Basic Paisley voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Leifheit Strijkplank S 110 x 30 cm Basic Paisley.

Specificaties Leifheit Strijkplank S 110 x 30 cm Basic Paisley

Merk

Leifheit

Fabrikantcode

72695

Omschrijving van de Leifheit Strijkplank S 110 x 30 cm Basic Paisley

De Leifheit Strijkplank S 110 x 30 cm Basic Paisley is een must-have voor iedereen die van strijken houdt. Met zijn compacte formaat is deze strijkplank eenvoudig op te bergen na het strijken. Je hoeft je geen zorgen te maken over ruimtegebrek, want deze strijkplank past gemakkelijk in een kast of onder het bed. Wat deze strijkplank echt bijzonder maakt, is de verstelbare hoogte. Je kunt zelf de gewenste hoogte instellen tot wel 88 centimeter. Dit zorgt ervoor dat je comfortabel kunt strijken zonder last te krijgen van een zere rug. Je blijft rechtop staan en kunt moeiteloos al je kledingstukken gladstrijken. Naast het handige formaat en de verstelbare hoogte, is de Leifheit Strijkplank S 110 x 30 cm Basic Paisley ook voorzien van een handig inklapsysteem. Met het hendeltje aan de onderkant kun je de strijkplank eenvoudig inklappen. Bovendien zorgt de transportbeveiliging ervoor dat de strijkplank niet per ongeluk openklapt wanneer je hem opbergt. Dit voorkomt ongelukken en beschermt zowel jou als de strijkplank. Met de Leifheit Strijkplank S 110 x 30 cm Basic Paisley wordt strijken een plezierige taak. Dankzij het compacte formaat, de verstelbare hoogte en het handige inklapsysteem is deze strijkplank niet alleen praktisch, maar ook stijlvol. De paisley-print voegt een vle.

Pluspunten
Minpunten
Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Leifheit Strijkplank S 110 x 30 cm Basic Paisley

Om te bekijken of je de Leifheit Strijkplank S 110 x 30 cm Basic Paisley tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Leifheit Strijkplank S 110 x 30 cm Basic Paisley wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.