1. black friday
  2. Leifheit Tower 340

Leifheit Tower 340 Black Friday deal

5/5

Leifheit Tower 340 nodig? Check snel of je deze Leifheit Tower 340 voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Leifheit Tower 340.

Specificaties Leifheit Tower 340

Merk

Leifheit

Fabrikantcode

81455

Omschrijving van de Leifheit Tower 340

De Leifheit Tower 340 is een veelzijdig droogrek dat zowel binnen als buiten gebruikt kan worden. Met een hoogte van 146 centimeter biedt dit droogrek voldoende ruimte om al je kledingstukken te drogen. Het handige is dat de Tower 340 is uitgerust met flexibele wielen, waardoor je het rek moeiteloos kunt verplaatsen van je balkon naar je badkamer. Deze wieltjes kunnen 360° draaien, wat het manoeuvreren nog gemakkelijker maakt. Met maar liefst 34 meter drooglijn is dit droogrek ideaal voor het drogen van meerdere kledingstukken tegelijk. Hang je overhemden, broeken, shirts en handdoeken netjes uit aan kleerhangers in de handige houder met 6 gaatjes. Zo blijft je kleding altijd kreukvrij en netjes georganiseerd. Of je nu een grote lading was hebt of slechts enkele kledingstukken wilt drogen, de Leifheit Tower 340 biedt altijd voldoende ruimte en functionaliteit. Dankzij de hoogwaardige kwaliteit en duurzaamheid van Leifheit ben je verzekerd van een droogrek dat lang meegaat. Het stevige en stabiele ontwerp zorgt ervoor dat je kleding veilig en zonder risico op beschadiging kan drogen. Kies voor de Leifheit Tower 340 en geniet van het gemak en de efficiëntie bij het drogen van je kleding, zowel binnen als buiten.

Pluspunten
  • Je zet de droogtoren ook gemakkelijk in een kleine ruimte, omdat deze niet veel breedte inneemt. Het droogrek kan 3 volle trommels wasgoed bevatten. Dankzij de wielen kun je het droogrek moeiteloos van binnen naar buiten verplaatsen.

Minpunten
  • Vanwege de beperkte ruimte tussen de spijlen is de droogtoren niet ideaal voor dikke stoffen.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Leifheit Tower 340

Om te bekijken of je de Leifheit Tower 340 tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Leifheit Tower 340 wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.