1. black friday
  2. Leiftheit Dry & Clean met Steel en Inwasser

Leiftheit Dry & Clean met Steel en Inwasser Black Friday deal

5/5

Leiftheit Dry & Clean met Steel en Inwasser nodig? Check snel of je deze Leiftheit Dry & Clean met Steel en Inwasser voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Leiftheit Dry & Clean met Steel en Inwasser.

Specificaties Leiftheit Dry & Clean met Steel en Inwasser

Merk

Leifheit

Fabrikantcode

51003

Omschrijving van de Leiftheit Dry & Clean met Steel en Inwasser

Met de Leiftheit Dry & Clean met Steel en Inwasser maak je jouw ramen moeiteloos schoon, zonder gedoe met druppels, strepen of vies water. Deze ruitenreiniger presteert op elk gebied. Met zijn 360 graden draaibare kop is hij geschikt voor horizontale oppervlakken en kan zelfs ondersteboven worden gebruikt om al het vuile water weg te zuigen. Met de handige 43 centimeter lange steel kun je ook gemakkelijk de bovenkant van de ramen bereiken. Maar dat is niet alles! Deze multifunctionele reiniger kan ook worden gebruikt voor tegels, spiegels en douchecabines. Voordat je begint met het schoonzuigen, raden we aan om eerst de Power Washer te gebruiken om het oppervlak in te wassen. Met een batterijduur van maar liefst 35 minuten kun je met gemak minimaal 100 m2 aan raamoppervlak reinigen. Dankzij het slimme ontwerp is deze ruitenreiniger eenvoudig te gebruiken en langdurig inzetbaar. Say goodbye tegen vervelende strepen en gedoe met natte doeken. Met de Leiftheit Dry & Clean met Steel en Inwasser wordt het schoonmaken van ramen een fluitje van een cent.

Pluspunten
  • Reinig meerdere ramen achter elkaar dankzij een gebruiksduur van 35 minuten. U hebt veel bewegingsvrijheid met de draadloze reiniger. Het wordt geleverd met een microvezeldoek waarmee u oppervlakken snel en gemakkelijk kunt voorbehandelen.

Minpunten
  • Het duurt 3 uur voordat de accu is opgeladen, wat langer is dan bij de meeste andere ruitenreinigers. Met een gewicht van 1.4 kilogram voelt de ruitenreiniger na een tijdje zwaar aan tijdens gebruik.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Leiftheit Dry & Clean met Steel en Inwasser

Om te bekijken of je de Leiftheit Dry & Clean met Steel en Inwasser tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Leiftheit Dry & Clean met Steel en Inwasser wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.