1. black friday
  2. LG F4WM309S0 Steam

LG F4WM309S0 Steam Black Friday deal

5/5

LG F4WM309S0 Steam nodig? Check snel of je deze LG F4WM309S0 Steam voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de LG F4WM309S0 Steam.

Specificaties LG F4WM309S0 Steam

Merk

LG

Fabrikantcode

F4WM309S0

Omschrijving van de LG F4WM309S0 Steam

Met de LG F4WM309S0 Steam was je jouw wasgoed extra grondig schoon met behulp van het hygiënische stoomprogramma. Dit is vooral handig wanneer je babykleding wilt wassen of wanneer je last hebt van allergieën. Deze geavanceerde wasmachine voegt stoom toe tijdens het wasproces, waardoor pollen en dierenharen effectief worden weggespoeld. Met een vulgewicht van maar liefst 9 kilogram is er voldoende ruimte om een grote hoeveelheid kleding, beddengoed of handdoeken te wassen. Dankzij de energieklasse A betaal je bovendien weinig energiekosten en draag je bij aan een beter milieu. Over de levensduur van de wasmachine kun je zelfs tot € 290,- besparen. Met de keuze uit maar liefst 15 verschillende wasprogramma's kun je eenvoudig het juiste programma selecteren voor bijvoorbeeld je wollen truien, spijkerbroeken of donkere T-shirts. Heb je snel schone kleren nodig? Gebruik dan het Quick 60 programma, waarmee je binnen korte tijd weer frisse kleding hebt. Dankzij de handige functies en programma's van de LG F4WM309S0 Steam wordt het wassen van je kleding een eenvoudige en efficiënte taak. Naast het hygiënische stoomprogramma beschikt deze wasmachine ook over andere handige functies, zoals een startuitstelfunctie, zodat je zelf kunt bepalen wanneer het wasprogramma start. Bovendien is de wasmachine voorzien van een duidelijk display waarop je alle.

Pluspunten
  • Het stoomprogramma zorgt ervoor dat pollen en dierenharen worden verwijderd, waardoor huidirritatie vermindert en zelfs babykleding hygiënisch schoon wordt gewassen. Een zeer energiezuinige wasmachine met energieklasse A. Met de ruime trommelinhoud van 9 kilogram kun je meer was in één keer doen.

Minpunten
  • Heeft geen TurboWash 59 functie om een halve lading in 59 minuten schoon te maken.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de LG F4WM309S0 Steam

Om te bekijken of je de LG F4WM309S0 Steam tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de LG F4WM309S0 Steam wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.