LG GC3R309S3 Black Friday deal

5/5

LG GC3R309S3 nodig? Check snel of je deze LG GC3R309S3 voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de LG GC3R309S3.

Specificaties LG GC3R309S3

Merk

LG

Fabrikantcode

GC3R309S3

Omschrijving van de LG GC3R309S3

De LG GC3R309S3 is een krachtige wasmachine die je beddengoed en handdoeken extra schoon wast dankzij het innovatieve stoomprogramma. Met dit programma worden bacteriën en allergenen effectief verwijderd, waardoor deze wasmachine ook geschikt is voor mensen met een gevoelige huid. Met een indrukwekkend vulgewicht van 9 kilogram kun je grote hoeveelheden wasgoed in één keer schoonmaken, wat je veel tijd bespaart. Bovendien doet deze wasmachine dit op een zeer energiezuinige wijze, dankzij de energieklasse A. Wat deze LG wasmachine echt onderscheidt, is het lage geluidsniveau van maximaal 71 decibel. Dit betekent dat je de wasmachine zonder problemen kunt laten draaien terwijl je thuiswerkt of slaapt, zonder gestoord te worden door storend lawaai. Daarnaast is de LG GC3R309S3 uitgerust met AI Wash, een slim programma dat de trommelbewegingen aanpast op basis van de stof van je kleding, waardoor je kleding langer mooi blijft. Veiligheid is ook een belangrijk aspect van deze wasmachine. Met verschillende soorten waterbeveiliging, inclusief automatische afsluiting van de watertoevoer bij een lekkage, hoef je je geen zorgen te maken over waterschade, zelfs niet als je deze wasmachine op je nieuwe vloer plaatst. Kortom, de LG GC3R309S3 biedt niet alleen uitstekende wasprestaties, maar ook een reeks functies die je waservaring veilig, efficië.

Pluspunten
  • Dankzij de koolborstelloze Direct Drive motor wast u extra stil met een maximum van 71 decibel. Het stoomprogramma verwijdert pollen en dierenharen, waardoor huidirritatie wordt verminderd en zelfs babykleding hygiënisch schoon wordt gewassen. Met energieklasse A bespaart u tot € 290,- op uw energiekosten gedurende de levensduur.

Minpunten
  • Heeft geen TurboWash 39 om een halve belading in 39 minuten schoon te wassen. Heeft geen ezDispense om je wasmiddel automatisch te doseren.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de LG GC3R309S3

Om te bekijken of je de LG GC3R309S3 tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de LG GC3R309S3 wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.

Bekijk nog meer Black Friday deals