1. LG GC3V309N4

LG GC3V309N4 Black Friday deal

5/5

LG GC3V309N4 nodig? Check snel of je deze LG GC3V309N4 voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de LG GC3V309N4.

Specificaties LG GC3V309N4

Merk

LG

Fabrikantcode

GC3V309N4

Omschrijving van de LG GC3V309N4

De LG GC3V309N4 is een energiezuinige wasmachine die geschikt is voor het wassen van grote ladingen beddengoed en kleding. Met de koolborstelloze Direct Drive motor geniet je van minder trillingen en geluid, en gaat de wasmachine langer mee. Met maar liefst 14 wasprogramma's heb je altijd de juiste instelling voor elke soort was. Heb je snel een frisse outfit nodig? Kies dan voor het Quick 30 programma. En voor hardnekkige vlekken biedt de Stain Care functie uitkomst. Deze verhoogt geleidelijk de temperatuur van het water, waardoor verschillende soorten vlekken moeiteloos verdwijnen. De LG GC3V309N4 zorgt niet alleen voor een schone was, maar ook voor de beste verzorging van je kleding. Dankzij de 6 Motion technologie past de trommelbeweging zich automatisch aan op het type was, waardoor je kleding altijd beschermd blijft. En het bedienen van de wasmachine is nog nooit zo eenvoudig geweest. Met de handige app op je telefoon heb je de volledige controle over de machine, waar je ook bent. Stel je wasprogramma's in, ontvang meldingen wanneer de was klaar is en pas instellingen aan naar jouw wensen. Met de LG GC3V309N4 wordt wassen een fluitje van een cent.

Pluspunten
  • De AI DD past de trommelbewegingen automatisch aan op basis van het type wasgoed, waardoor je kleding langer mooi blijft. Met een ruime trommelinhoud van 9 kilogram kun je in één keer meer was doen. Dankzij de koolborstelloze Direct Drive motor heb je minder last van trillingen en geluid.

Minpunten
  • Heeft geen TurboWash-programma om een halve lading in 59 minuten schoon te wassen. Heeft geen Steam+ programma om je was grondig met stoom te reinigen en huidirritatie bij bijvoorbeeld een allergie voor pollen te verminderen.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de LG GC3V309N4

Om te bekijken of je de LG GC3V309N4 tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de LG GC3V309N4 wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.

Bekijk nog meer Black Friday deals