1. black friday
  2. LG GC3V409N5

LG GC3V409N5 Black Friday deal

5/5

LG GC3V409N5 nodig? Check snel of je deze LG GC3V409N5 voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de LG GC3V409N5.

Specificaties LG GC3V409N5

Merk

LG

Fabrikantcode

F4V3VYW6WH

Omschrijving van de LG GC3V409N5

De LG GC3V409N5 is een zeer energiezuinige wasmachine met energieklasse A en een laag geluidsniveau. Dankzij zijn stille werking kun je de wasmachine zelfs gebruiken terwijl je slaapt. De koolborstelloze Direct Drive motor zorgt ervoor dat het geluidsniveau niet hoger is dan 71 decibel, wat relatief stil is. Met een vulgewicht van 9 kilogram kun je gemakkelijk al je beddengoed in één keer wassen. Deze wasmachine biedt ook een speciaal stoomprogramma, dat bacteriën en allergenen verwijdert en je beddengoed extra schoon maakt. Dit programma is ideaal als je een gevoelige huid hebt of allergisch bent voor bijvoorbeeld dierenharen en pollen. Daarnaast kun je kiezen uit verschillende programma's voor specifieke items, zoals donsdekens, sportkleding en fijne was. De AI DD motor past automatisch de instellingen aan op basis van de stof, waardoor je favoriete kledingstukken langer mooi blijven. Bovendien is deze wasmachine voorzien van speciale bescherming voor wol en zijde. Met de LG GC3V409N5 haal je een energiezuinige en stille wasmachine in huis, die perfect is voor het wassen van allerlei soorten kleding en beddengoed. Dankzij de verschillende programma's en de AI DD motor ben je verzekerd van een optimale waservaring en behoud van de kwaliteit van je favoriete outfits.

Pluspunten
  • Het Steam+ programma zorgt ervoor dat pollen en dierenharen worden verwijderd, wat resulteert in verminderde huidirritatie en hygiënisch schone babykleertjes. De AI DD motor herkent de zachtheid van de stof en past de trommelbewegingen hierop aan. Dankzij de koolborstelloze Direct Drive motor heb je minder hinder van trillingen en geluid.

Minpunten
  • Heeft geen TurboWash-functie om een halve lading in 59 minuten schoon te maken.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de LG GC3V409N5

Om te bekijken of je de LG GC3V409N5 tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de LG GC3V409N5 wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.