1. black friday
  2. LG GC3V509S2 TurboWash 59

LG GC3V509S2 TurboWash 59 Black Friday deal

5/5

LG GC3V509S2 TurboWash 59 nodig? Check snel of je deze LG GC3V509S2 TurboWash 59 voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de LG GC3V509S2 TurboWash 59.

Specificaties LG GC3V509S2 TurboWash 59

Merk

LG

Fabrikantcode

GC3V509S2

Omschrijving van de LG GC3V509S2 TurboWash 59

De LG C3V509S2 TurboWash 59 is de perfecte wasmachine om grote hoeveelheden wasgoed snel en energiezuinig te wassen. Met het TurboWash 59 programma kun je zelfs een halve trommel binnen een uur volledig schoon krijgen. Maar dat is niet alles, want deze wasmachine is ook uitermate geschikt voor mensen met allergieën of een gevoelige huid. Het Anti-Allergie programma voegt stoom toe tijdens het wassen, waardoor bacteriën geen kans krijgen en je kleding extra schoon wordt. Wat deze wasmachine echt uniek maakt, is de AI DD technologie. Deze technologie detecteert de stof van je kleding en past de trommelbewegingen hierop aan. Hierdoor blijft je favoriete kleding langer mooi en gaat het langer mee. En alsof dat nog niet genoeg is, kun je ook extra programma's downloaden via de handige smartphone app. Zo heb je altijd de juiste programma's bij de hand, zelfs als je te maken hebt met hardnekkige vlekken. Met de LG C3V509S2 TurboWash 59 wordt wassen een eenvoudige en efficiënte klus, terwijl je kleding altijd stralend schoon en fris blijft.

Pluspunten
  • Met TurboWash 59 krijg je binnen 59 minuten een halve belading kleding schoon. Het Anti-Allergie programma verwijdert pollen en dierenharen, waardoor je huidirritatie vermindert en je babykleertjes ook hygiënisch schoon wast. De AI DD past automatisch de trommelbewegingen aan op het type wasgoed, waardoor je kleding langer mooi blijft.

Minpunten
  • Heeft geen automatisch wasmiddeldoseersysteem om de juiste hoeveelheid wasmiddel toe te voegen.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de LG GC3V509S2 TurboWash 59

Om te bekijken of je de LG GC3V509S2 TurboWash 59 tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de LG GC3V509S2 TurboWash 59 wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.