1. black friday
  2. LG GC3V708S2 TurboWash 39

LG GC3V708S2 TurboWash 39 Black Friday deal

5/5

LG GC3V708S2 TurboWash 39 nodig? Check snel of je deze LG GC3V708S2 TurboWash 39 voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de LG GC3V708S2 TurboWash 39.

Specificaties LG GC3V708S2 TurboWash 39

Merk

LG

Fabrikantcode

GC3V708S2

Omschrijving van de LG GC3V708S2 TurboWash 39

De LG GC3V708S2 TurboWash 39 is een fantastische wasmachine die snel en efficiënt kleine en grote wasbeurten aankan. Je kunt nu het beddengoed van 2 of 3 personen in één keer wassen. Met het innovatieve TurboWash programma is je favoriete outfit in slechts 39 minuten brandschoon. Maar dat is nog niet alles! Met de Steam+ optie kun je je kleding en beddengoed grondig schoonmaken. Het stoomprogramma verwijdert niet alleen allergenen en bacteriën, maar zorgt ook voor minder kreukels. Dit betekent minder strijkwerk en minder jeukende kleding. Maar er is nog een geweldige functie die deze wasmachine onderscheidt. Dankzij de AI DD technologie blijven je outfits langer mooi. De machine meet niet alleen het gewicht van je wasgoed, maar ook de zachtheid ervan en past de trommelbewegingen daarop aan. Dit vermindert slijtage, waardoor je kleding langer meegaat en er als nieuw blijft uitzien. Maak je dus geen zorgen meer over versleten kledingstukken! Met de LG GC3V708S2 TurboWash 39 ben je verzekerd van een snelle, energiezuinige en effectieve waservaring. Kies voor gemak, efficiency en duurzaamheid met deze geweldige wasmachine.

Pluspunten
  • Met TurboWash 39 maakt u een halve lading kleding binnen 39 minuten schoon. Het programma Steam+ verwijdert pollen en dierenharen, wat huidirritatie vermindert en ook babykleding hygiënisch schoon wast. De AI DD past automatisch de trommelbewegingen aan het type wasgoed aan, waardoor uw kleding langer mooi blijft.

Minpunten
  • Het heeft geen ezDispense systeem voor automatische wasmiddeldosering om de juiste hoeveelheid wasmiddel toe te voegen.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de LG GC3V708S2 TurboWash 39

Om te bekijken of je de LG GC3V708S2 TurboWash 39 tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de LG GC3V708S2 TurboWash 39 wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.