1. black friday
  2. LG GC3V708S2T TurboWash 39

LG GC3V708S2T TurboWash 39 Black Friday deal

5/5

LG GC3V708S2T TurboWash 39 nodig? Check snel of je deze LG GC3V708S2T TurboWash 39 voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de LG GC3V708S2T TurboWash 39.

Specificaties LG GC3V708S2T TurboWash 39

Merk

LG

Fabrikantcode

GC3V708S2T

Omschrijving van de LG GC3V708S2T TurboWash 39

De LG GC3V708S2T TurboWash 39 is een snelle en energiezuinige wasmachine die perfect is voor kleine en grotere wasbeurten voor 2 of 3 personen. Met het TurboWash programma van deze wasmachine is je favoriete outfit al in 39 minuten schoon. Maar dat is niet alles! Deze machine is ook uitgerust met de Steam+ optie, waarmee je kleding en beddengoed extra goed schoon worden. Het stoomprogramma verwijdert allergenen en bacteriën, en zorgt ook nog eens voor minder kreukels. Hierdoor hoef je minder te strijken en ervaar je minder jeuk op je huid. De LG GC3V708S2T TurboWash 39 is voorzien van de AI DD technologie, waardoor je outfits langer mooi blijven. Deze slimme technologie meet niet alleen het gewicht van je wasgoed, maar ook de zachtheid ervan. Op basis van deze metingen past de automaat de trommelbewegingen aan, zodat je kleding minder snel slijt en langer als nieuw blijft. Dit betekent dat je langer kunt genieten van je favoriete outfits, zonder je zorgen te maken over slijtage. Met deze LG wasmachine geniet je niet alleen van schone kleding, maar ook van een energiezuinige werking. Dankzij de geavanceerde technologieën en functies hoef je niet langer te kiezen tussen snelheid, efficiëntie en kledingkwaliteit. De LG GC3V708S2T TurboWash 39 biedt het allemaal. Kies voor gemak, kies voor kwaliteit, en kies voor.

Pluspunten
  • Met TurboWash 39 reinigt u een halve lading kleding binnen 39 minuten. Het Steam+ programma verwijdert pollen en dierenharen, waardoor huidirritatie vermindert en zelfs babykleertjes hygiënisch schoon worden. De AI DD motor herkent de zachtheid van de stof en past de trommelbewegingen hierop aan.

Minpunten
  • Beschikt niet over automatische wasmiddeldosering ezDispense om de juiste hoeveelheid wasmiddel toe te voegen

    .

    Ik beschik niet over automatische wasmiddeldosering ezDispense om de juiste hoeveelheid wasmiddel toe te voegen.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de LG GC3V708S2T TurboWash 39

Om te bekijken of je de LG GC3V708S2T TurboWash 39 tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de LG GC3V708S2T TurboWash 39 wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.