1. LG GC3V709S1 TurboWash 39

LG GC3V709S1 TurboWash 39 Black Friday deal

5/5

LG GC3V709S1 TurboWash 39 nodig? Check snel of je deze LG GC3V709S1 TurboWash 39 voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de LG GC3V709S1 TurboWash 39.

Specificaties LG GC3V709S1 TurboWash 39

Merk

LG

Fabrikantcode

GC3V709S1

Omschrijving van de LG GC3V709S1 TurboWash 39

De LG GC3V709S2 TurboWash 39 is een krachtige wasmachine die grote hoeveelheden beddengoed energiezuinig en snel kan wassen. Met het speciale TurboWash 39 programma worden je favoriete shirts en broeken in slechts 39 minuten brandschoon. De ruime trommel biedt genoeg ruimte om al je beddengoed in één keer te wassen, waardoor je tijd en energie bespaart. Met de toevoeging van stoom via de Steam optie, worden allergenen en bacteriën effectief verwijderd en wordt je beddengoed extra grondig gereinigd. Bovendien zorgt de stoom ervoor dat je minder last hebt van kreukels in je wasgoed. Dankzij de AI DD technologie blijft je kleding langer mooi. Deze geavanceerde technologie meet het gewicht en de zachtheid van je wasgoed en past automatisch het programma en de trommelbewegingen aan. Zo blijft je favoriete outfit er langer uitzien als nieuw, zonder dat je hier zelf iets voor hoeft te doen. Met de LG GC3V709S2 TurboWash 39 geniet je dus van een efficiënte en grondige reiniging van al je beddengoed, shirts en broeken. Dankzij de toegevoegde stoom en de AI DD technologie, hoef je je geen zorgen te maken over allergenen, bacteriën, kreukels of slijtage aan je kleding. Deze wasmachine zorgt ervoor dat je er altijd op je best uitziet, zonder dat het je veel tijd, energie of moeite kost.

Pluspunten
  • Met TurboWash 39 was je binnen 39 minuten een halve belading kleding schoon. Het Steam+ programma verwijdert pollen en dierenharen, waardoor huidirritatie vermindert en babykleertjes hygiënisch schoon worden gewassen. De AI DD past automatisch de trommelbewegingen aan het type wasgoed aan, waardoor kleding langer mooi blijft.

Minpunten
  • Beschikt niet over automatische wasmiddeldosering ezDispense om de juiste hoeveelheid wasmiddel toe te voegen. Translation: Het heeft geen automatische wasmiddeldosering ezDispense om de juiste hoeveelheid wasmiddel toe te voegen.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de LG GC3V709S1 TurboWash 39

Om te bekijken of je de LG GC3V709S1 TurboWash 39 tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de LG GC3V709S1 TurboWash 39 wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.

Bekijk nog meer Black Friday deals