1. black friday
  2. LG GC3V709S1A Turbowash 39

LG GC3V709S1A Turbowash 39 Black Friday deal

5/5

LG GC3V709S1A Turbowash 39 nodig? Check snel of je deze LG GC3V709S1A Turbowash 39 voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de LG GC3V709S1A Turbowash 39.

Specificaties LG GC3V709S1A Turbowash 39

Merk

LG

Fabrikantcode

GC3V709S1A

Omschrijving van de LG GC3V709S1A Turbowash 39

De LG GC3V709S1A is een innovatieve wasmachine die is uitgerust met een automatisch doseersysteem. Met behulp van ezDispense voegt deze machine automatisch de juiste hoeveelheid wasmiddel en wasverzachter toe, gebaseerd op de hoeveelheid was in de trommel. Hierdoor hoef je je nooit meer zorgen te maken over het teveel of te weinig gebruiken van wasmiddel, waardoor je kleding langer mooi blijft. Met een vulgewicht van 9 kilogram biedt deze wasmachine voldoende ruimte voor al je beddengoed en handdoeken. Bovendien is de LG GC3V709S1A zeer energiezuinig met een energieklasse A, waardoor je niet alleen schone was krijgt, maar ook bespaart op je energiekosten. Als je haast hebt, hoef je niet langer te wachten, want met het TurboWash 39-programma is een halfvolle trommel in slechts 39 minuten schoon. En dankzij de koolborstelloze Direct Drive motor is deze machine ook nog eens fluisterstil. Je kunt de wasmachine dus zonder problemen in de buurt van je woon- of slaapkamer plaatsen. Met een geluidsniveau van slechts 71 decibel zul je nauwelijks last hebben van lawaai. Met de LG GC3V709S1A haal je een ruime, energiezuinige en stille wasmachine in huis die je kleding perfect schoon wast zonder gedoe met het doseren van wasmiddel. Kies voor gemak en efficiency met dit geavanceerde apparaat.

Pluspunten
  • Met TurboWash 39 krijg je een halve lading kleding binnen 39 minuten schoon. Het Steam+ programma verwijdert pollen en dierenharen, waardoor huidirritatie wordt verminderd en je ook babykleertjes hygiënisch schoon wast. Je doseert je wasmiddel automatisch met ezDispense, waardoor je kleding langer mooi blijft.

Minpunten
  • Heeft geen trommelverlichting voor extra zicht in het donker.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de LG GC3V709S1A Turbowash 39

Om te bekijken of je de LG GC3V709S1A Turbowash 39 tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de LG GC3V709S1A Turbowash 39 wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.