1. black friday
  2. LG GD3M108N3 Direct Drive - 8/5 kg

LG GD3M108N3 Direct Drive - 8/5 kg Black Friday deal

5/5

LG GD3M108N3 Direct Drive - 8/5 kg nodig? Check snel of je deze LG GD3M108N3 Direct Drive - 8/5 kg voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de LG GD3M108N3 Direct Drive - 8/5 kg.

Specificaties LG GD3M108N3 Direct Drive - 8/5 kg

Merk

LG

Fabrikantcode

GD3M108N3

Omschrijving van de LG GD3M108N3 Direct Drive - 8/5 kg

De LG GD3M108N3 Direct Drive is een veelzijdige wasmachine en droger in één, ideaal voor huishoudens met een gemiddelde hoeveelheid wasgoed. Met 14 verschillende programma's kan je zowel 8 kilogram wasgoed wassen als 5 kilogram wasgoed drogen. Het non-stop programma zorgt ervoor dat je kleding direct schoon en droog uit de machine komt, klaar om weer in de kast te leggen. Wat deze machine echt uniek maakt, is de handige 'item toevoegen' functie. Heb je per ongeluk een handdoek vergeten toe te voegen en is het wasprogramma al gestart? Geen probleem! Met één druk op de knop kan je de machine pauzeren en alsnog je handdoek toevoegen. Zo hoef je nooit meer te wachten tot de volgende wasronde. Daarnaast maakt de 6 Motion technologie van LG deze wasmachine extra speciaal. De trommel voert namelijk 6 verschillende bewegingen uit, afgestemd op het type textiel dat je wast. Hierdoor krijgen al je kledingstukken, van truien tot broeken, de juiste behandeling en worden ze grondig gereinigd. Bovendien kan je deze machine eenvoudig koppelen aan de LG app, waardoor je eventuele problemen snel en gemakkelijk kunt opsporen met behulp van de Smart Diagnosis functie. Zo biedt LG je een gerichte oplossing bij een mogelijke storing. Met de LG GD3M108N3 Direct Drive haal je een krachtige en slimme wasmachine en droger in huis. Dankzij de ve.

Pluspunten
  • Dankzij de koolborstelloze Direct Drive motor ervaar je minder trillingen en geluid. Met Smart Diagnosis kun je mogelijke problemen opsporen met je smartphone. De waterbeveiliging sluit de watertoevoer af bij een storing om lekkage te voorkomen.

Minpunten
  • Heeft geen TurboWash-programma om een halve lading in 59 minuten schoon te wassen. Heeft geen stoomfunctie om je was grondig met stoom te reinigen en huidirritatie te verminderen bij een allergie, zoals bijvoorbeeld pollen.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de LG GD3M108N3 Direct Drive - 8/5 kg

Om te bekijken of je de LG GD3M108N3 Direct Drive - 8/5 kg tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de LG GD3M108N3 Direct Drive - 8/5 kg wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.