1. LG RC80V9AV4Q Auto Cleaning

LG RC80V9AV4Q Auto Cleaning Black Friday deal

5/5

LG RC80V9AV4Q Auto Cleaning nodig? Check snel of je deze LG RC80V9AV4Q Auto Cleaning voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de LG RC80V9AV4Q Auto Cleaning.

Specificaties LG RC80V9AV4Q Auto Cleaning

Merk

LG

Fabrikantcode

RC80V9AV4Q

Omschrijving van de LG RC80V9AV4Q Auto Cleaning

De LG RC80V9AV4Q Auto Cleaning is de ideale warmtepompdroger voor het drogen van zowel kleine als grote ladingen beddengoed. Met een capaciteit van 8 kilogram is deze droger perfect voor huishoudens van 2 tot 3 personen. Wat deze droger echt bijzonder maakt, is de volledig zelfreinigende condensor. Hierdoor hoef je minder tijd te besteden aan het onderhouden van je droger en droog je ook nog eens energiezuiniger. De bediening van de droger is zeer gebruiksvriendelijk. Je kunt het touchscreen op de droger zelf gebruiken, maar ook de handige LG SmartThinQ app. Met deze app kun je de droger op afstand bedienen en zie je precies hoelang het nog duurt voordat het droogprogramma klaar is. Daarnaast biedt de LG RC80V9AV4Q maar liefst 14 verschillende droogprogramma's, zodat je altijd het juiste programma kunt kiezen voor je kleding. De trommel van de droger is speciaal ontworpen om je kleding optimaal te beschermen tijdens het drogen. Een unieke feature van deze droger is de LG Dual Inverter Heat Pump. Hiermee kun je zelf kiezen of je extra snel of juist extra energiezuinig wilt drogen. Op deze manier kun je energie besparen of juist tijd besparen, afhankelijk van je behoeften. Kortom, met de LG RC80V9AV4Q Auto Cleaning haal je een geavanceerde en gebruiksvriendelijke warmtepompdroger in huis, die je kleding optimaal beschermt en je veel tijd.

Pluspunten
  • De Auto Reinigende Condensor reinigt zichzelf automatisch, waardoor jij minder onderhoud hoeft te doen. Een zeer energiezuinige warmtepompdroger met energieklasse A+++. Je kunt ook je wasdroger aansluiten op de waterafvoer, zodat je het condensreservoir nooit meer hoeft te legen.

Minpunten
  • Is een droger met snelheidsklasse 'normaal' niet sneller dan een gemiddelde droger met een vulgewicht van 8 kilogram. De bijgeleverde afvoerslang van de droger is vrij kort, waardoor je de machine dicht bij de afvoerbuis plaatst of een langere slang aanschaft.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de LG RC80V9AV4Q Auto Cleaning

Om te bekijken of je de LG RC80V9AV4Q Auto Cleaning tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de LG RC80V9AV4Q Auto Cleaning wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.

Bekijk nog meer Black Friday deals