1. black friday
  2. LG RC90V9AV3Q Auto Cleaning

LG RC90V9AV3Q Auto Cleaning Black Friday deal

5/5

LG RC90V9AV3Q Auto Cleaning nodig? Check snel of je deze LG RC90V9AV3Q Auto Cleaning voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de LG RC90V9AV3Q Auto Cleaning.

Specificaties LG RC90V9AV3Q Auto Cleaning

Merk

LG

Fabrikantcode

RC90V9AV3Q

Omschrijving van de LG RC90V9AV3Q Auto Cleaning

De LG RC90V9AV3Q Auto Cleaning is een innovatieve warmtepompdroger die niet alleen energiezuinig is, maar ook zelfreinigend. Met de Dual Inverter Heat Pump technologie kun je kiezen tussen snelle of minder snelle droogprogramma's, afhankelijk van je behoeften. Door te kiezen voor het minder snelle programma, bespaar je niet alleen op je energiekosten, maar draag je ook bij aan een duurzamere levensstijl. Dankzij de zelfreinigende condensor blijft de LG RC90V9AV3Q efficiënt werken, zonder dat je je zorgen hoeft te maken over het handmatig schoonmaken ervan. Met een indrukwekkend vulgewicht van 9 kilogram is deze warmtepompdroger perfect voor het drogen van grote ladingen beddengoed in één keer. En met de handige LG SmartThinQ app kun je altijd en overal de resterende droogtijd van je wasgoed controleren en het apparaat op afstand bedienen. Dus zelfs als je even de deur uit moet, kun je de droger bijvoorbeeld op pauze zetten en later weer verder gaan waar je gebleven was. Met de LG RC90V9AV3Q Auto Cleaning warmtepompdroger haal je niet alleen een energiezuinig en milieubewust apparaat in huis, maar ook een droger die je het leven gemakkelijker maakt. Geniet van droge en frisse kleding zonder gedoe, en bespaar tegelijkertijd energie en tijd.

Pluspunten
  • De Auto Cleaning Condenser reinigt zichzelf automatisch, waardoor je minder onderhoud hebt. Zeer energiezuinige warmtepompdroger met energieklasse A+++. Je kunt je droger ook aansluiten op de waterafvoer, zodat je het condensreservoir nooit meer hoeft te legen.

Minpunten
  • Het duurt bijna 4 uur om een volle trommel wasgoed te drogen, dus het is niet snel. De bijgeleverde afvoerslang van de droger is vrij kort, dus je moet de machine dicht bij de afvoerpijp plaatsen of een langere slang kopen.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de LG RC90V9AV3Q Auto Cleaning

Om te bekijken of je de LG RC90V9AV3Q Auto Cleaning tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de LG RC90V9AV3Q Auto Cleaning wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.