1. black friday
  2. LG RH80T2AP6RM

LG RH80T2AP6RM Black Friday deal

5/5

LG RH80T2AP6RM nodig? Check snel of je deze LG RH80T2AP6RM voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de LG RH80T2AP6RM.

Specificaties LG RH80T2AP6RM

Merk

LG

Fabrikantcode

RH80T2AP6RM

Omschrijving van de LG RH80T2AP6RM

Met de LG RH80T2AP6RM blijft je kleding langer in optimale conditie. Deze warmtepompdroger is uitgerust met Sensor Dry, waardoor je favoriete trui of overhemd nooit te lang in de trommel zit. De vochtigheidssensoren meten de hoeveelheid wasgoed en passen de droogtijd automatisch aan. Zo hoef je je geen zorgen te maken dat je kleding krimpt of beschadigd raakt. Deze droger biedt voldoende ruimte voor het beddengoed van 2 of 3 personen. Met de 15 droogprogramma's vind je altijd de juiste instellingen voor verschillende soorten wasgoed, zoals babykleertjes, wollen truien of sportkleding. Dankzij de condensafvoerslang hoef je je ook geen zorgen te maken over het legen van het condenswater. Het wordt automatisch afgevoerd, waardoor je minder tijd kwijt bent aan onderhoud. Met de LG RH80T2AP6RM geniet je van optimaal drooggemak en blijft je kleding langer mooi.

Pluspunten
  • Het Sensor Dry systeem voorkomt dat je wasgoed krimpt door gebruik te maken van vochtigheidssensoren. Je kunt je wasdroger ook aansluiten op de waterafvoer, zodat je het condensreservoir nooit meer hoeft leeg te maken. Je hebt minder onderhoud nodig omdat je de condensor niet met water hoeft af te spoelen.

Minpunten
  • Is een droger met de snelheidsklasse 'normaal' niet sneller dan een gemiddelde droger met een vulgewicht van 8 kilogram of meer.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de LG RH80T2AP6RM

Om te bekijken of je de LG RH80T2AP6RM tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de LG RH80T2AP6RM wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.