LG RH80V3AV0N Auto Cleaning Black Friday deal

5/5

LG RH80V3AV0N Auto Cleaning nodig? Check snel of je deze LG RH80V3AV0N Auto Cleaning voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de LG RH80V3AV0N Auto Cleaning.

Specificaties LG RH80V3AV0N Auto Cleaning

Merk

LG

Fabrikantcode

RH80V3AV0N

Omschrijving van de LG RH80V3AV0N Auto Cleaning

Met de LG RH80V3AV0N Auto Cleaning warmtepompdroger kun je moeiteloos kleine en grote hoeveelheden wasgoed drogen, ideaal voor huishoudens met 2 of 3 personen. Deze droger biedt maar liefst 14 droogprogramma's, zodat je altijd de juiste instellingen kunt kiezen voor het drogen van je beddengoed, katoenen shirts en sportkleding. Voor mensen met een gevoelige huid is er zelfs een speciaal programma, het Anti-Allergie programma. Dit programma zorgt ervoor dat bacteriën en allergenen effectief uit de stof worden verwijderd, waardoor je minder last hebt van jeuk en irritaties. Met de handige LG ThinQ app kun je de droger eenvoudig verbinden met je smartphone. Hierdoor kun je de droger op afstand bedienen, bijvoorbeeld vanaf je werk, zodat je kleding droog is wanneer je thuiskomt. Daarnaast biedt de LG ThinQ app de mogelijkheid om extra programma's te downloaden. Zo kun je altijd de perfecte instellingen vinden om je favoriete kledingstukken te drogen. Het innovatieve zelfreinigende condensorsysteem zorgt ervoor dat je nooit meer de condensor hoeft schoon te maken. Dit bespaart niet alleen tijd en moeite, maar zorgt er ook voor dat de droger altijd even energiezuinig blijft werken. Kortom, met de LG RH80V3AV0N Auto Cleaning warmtepompdroger geniet je van het gemak van een schone en efficiënte droging van al je wasgoed.

Pluspunten
  • De Auto Cleaning Condenser reinigt zichzelf automatisch, waardoor jij minder onderhoud hoeft te doen en de wasdroger altijd energiezuinig werkt. Het Allergy Care programma verwijdert huisstofmijt en andere allergenen, waardoor je minder last hebt van allergieën. Je kunt je wasdroger ook aansluiten op de waterafvoer, zodat je het condensreservoir nooit meer hoeft leeg te maken.

Minpunten
  • Het drogen van een volle trommel was duurt 3 uur en is dus niet snel.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de LG RH80V3AV0N Auto Cleaning

Om te bekijken of je de LG RH80V3AV0N Auto Cleaning tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de LG RH80V3AV0N Auto Cleaning wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.

Bekijk nog meer Black Friday deals