1. LOQED Touch Smart Lock

LOQED Touch Smart Lock Black Friday deal

5/5

LOQED Touch Smart Lock nodig? Check snel of je deze LOQED Touch Smart Lock voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de LOQED Touch Smart Lock.

Specificaties LOQED Touch Smart Lock

Merk

LOQED

Fabrikantcode

1001

Omschrijving van de LOQED Touch Smart Lock

Het LOQED Touch Smart Lock maakt het gebruik van sleutels volledig overbodig. Door middel van een bluetooth-verbinding kan dit slimme deurslot worden gekoppeld aan je telefoon, waarna je de deur met slechts één aanraking kunt openen. Dit innovatieve slot is voorzien van twee sensoren, één aan de binnenkant en één aan de buitenkant, die precies in de gaten houden waar jij je bevindt. Hierdoor zal het slot alleen openen wanneer je daadwerkelijk voor de voordeur staat. Kom je via de achterkant van het huis binnen, dan blijft het slot stevig vergrendeld. En mocht je telefoon onverhoopt leeg zijn, dan kun je het slot alsnog ontgrendelen met behulp van een code. Op deze manier kun je ook anderen toegang geven tot je woning, zelfs wanneer je zelf niet thuis bent. Daarnaast is het mogelijk om de deur op afstand te openen via de handige bijbehorende app. Het LOQED Touch Smart Lock werkt op AA-batterijen en wanneer deze bijna leeg zijn, ontvang je tijdig een melding zodat je ze op tijd kunt vervangen.

Pluspunten
  • Dankzij de deurknop op het deurslot kan je zowel je telefoon als je huissleutels in je zak houden. Dit slot is als enige Smart Lock SKG*** gecertificeerd, tenzij je de pincode niet gebruikt. Als je geen smartphone hebt, kan je het slot eenvoudig openen met je eigen pincode.

Minpunten
  • Het slot is niet geschikt voor deuren met een ruimte van minder dan 30mm rondom het sleutelgat.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de LOQED Touch Smart Lock

Om te bekijken of je de LOQED Touch Smart Lock tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de LOQED Touch Smart Lock wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.

Bekijk nog meer Black Friday deals