LOQED Touch Smart Lock Zwart Black Friday deal

5/5

LOQED Touch Smart Lock Zwart nodig? Check snel of je deze LOQED Touch Smart Lock Zwart voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de LOQED Touch Smart Lock Zwart.

Specificaties LOQED Touch Smart Lock Zwart

Merk

LOQED

Fabrikantcode

1100

Omschrijving van de LOQED Touch Smart Lock Zwart

Het LOQED Touch Smart Lock Zwart maakt het gebruik van sleutels volledig overbodig. Met dit slimme deurslot kun je eenvoudig je telefoon via bluetooth verbinden en met slechts één aanraking de deur openen. Dit innovatieve slot is uitgerust met twee sensoren: één voor de binnenkant van de deur en één voor de buitenkant. Hierdoor weet het slot precies waar jij je bevindt en opent het alleen wanneer je daadwerkelijk voor de voordeur staat. Als je via de achterkant naar binnen wilt, blijft het slot dus veilig vergrendeld. Maar wat als je telefoon leeg is? Geen probleem! Het LOQED Touch Smart Lock kan ook geopend worden met een code. Op deze manier kun je ook anderen toegang geven tot je woning, zelfs als je niet thuis bent. En alsof dat nog niet genoeg is, kun je de deur zelfs op afstand openen via de handige app. Zo kun je bijvoorbeeld de deur voor gasten openen terwijl je nog onderweg bent. Het slot werkt op AA batterijen en wanneer deze bijna leeg zijn, ontvang je een handige melding. Met het LOQED Touch Smart Lock Zwart geniet je van ultiem gemak en veiligheid in je eigen huis.

Pluspunten
  • Dankzij de deurklink op het deurslot kun je zowel je telefoon als je huissleutels in je zak houden. Dit slot is als enige Smart Lock SKG*** gecertificeerd, wanneer je de pincode niet gebruikt. Zonder smartphone kun je het slot gemakkelijk openen met je eigen pincode.

Minpunten
  • Het slot is niet geschikt voor deuren met minder dan 30 mm ruimte rondom het sleutelgat.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de LOQED Touch Smart Lock Zwart

Om te bekijken of je de LOQED Touch Smart Lock Zwart tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de LOQED Touch Smart Lock Zwart wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.

Bekijk nog meer Black Friday deals