Medisana AH662 Black Friday deal

5/5

Medisana AH662 nodig? Check snel of je deze Medisana AH662 voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Medisana AH662.

Specificaties Medisana AH662

Merk

Medisana

Fabrikantcode

60077

Omschrijving van de Medisana AH662

De Medisana AH662 zorgt voor de perfecte luchtvochtigheid in kleine ruimtes tot 8 vierkante meter. Deze ultrasone luchtbevochtiger maakt gebruik van trillingen onder water, waardoor minuscule waterdruppels in de lucht worden verspreid. Hierdoor wordt de luchtvochtigheid op een efficiënte en stille manier verhoogd, wat ideaal is voor bijvoorbeeld slaapkamers of kantoren. Daarnaast heeft de Medisana AH662 een extra functie die je huis een heerlijke geur kan geven. Je kunt namelijk een paar druppels geurolie toevoegen aan het water, waardoor de lucht met een aangename geur wordt gevuld. Zo kun je genieten van een ontspannen en frisse atmosfeer in huis. Het is belangrijk om te benadrukken dat je alleen vers drinkwater of gefilterd water moet gebruiken voor deze luchtbevochtiger. Hierdoor blijft de lucht schoon en vrij van eventuele bacteriën. Daarnaast is het aan te raden om regelmatig kalkresten te verwijderen met een zacht ontkalkingsmiddel, zoals citroenzuur. Zo blijft de Medisana AH662 in optimale conditie en kun je blijven genieten van een gezonde en aangename luchtvochtigheid in huis.

Pluspunten
  • Met een maximaal geluidsniveau van 33,9 dB is deze luchtbevochtiger stiller dan de meeste luchtbevochtigers in dezelfde prijscategorie. Je kunt aan deze luchtbevochtiger geuroliën toevoegen, waardoor je kunt genieten van een heerlijke geur in de ruimte.

Minpunten
  • Deze luchtbevochtiger kan wat spatten en is daarom niet zo geschikt om op een houten oppervlak te plaatsen. Het waterreservoir van 0,9 is snel leeg en moet daarom regelmatig worden bijgevuld.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Medisana AH662

Om te bekijken of je de Medisana AH662 tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Medisana AH662 wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.

Bekijk nog meer Black Friday deals