1. black friday
  2. Medisana AH665

Medisana AH665 Black Friday deal

5/5

Medisana AH665 nodig? Check snel of je deze Medisana AH665 voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Medisana AH665.

Specificaties Medisana AH665

Merk

Medisana

Fabrikantcode

60068

Omschrijving van de Medisana AH665

Met de Medisana AH665 kun je niet alleen de lucht in een ruimte tot 30 vierkante meter bevochtigen, maar je verbetert ook direct de kwaliteit van de lucht. Deze luchtbevochtiger is voorzien van een ionisator die ervoor zorgt dat stofdeeltjes verzwaren en op de grond terechtkomen. Dit is geweldig, want zo adem je ze niet langer in. Om de luchtvochtigheid in je huis te meten, heeft deze luchtbevochtiger een ingebouwde hygrometer. Je kunt de huidige luchtvochtigheid eenvoudig aflezen van het display. Wil je de luchtbevochtiger gebruiken in de slaapkamer, maar wil je niet dat hij de hele nacht blijft werken? Geen probleem! Je kunt de timer instellen en de luchtbevochtiger schakelt automatisch uit na de door jou ingestelde tijd. Het is belangrijk om te weten dat je bij dagelijks gebruik het waterfilter minstens één keer per maand moet vervangen. Als je hard water gebruikt, moet je de luchtbevochtiger regelmatig ontkalken. In de handleiding vind je gedetailleerde instructies over hoe je dit kunt doen. Met de Medisana AH665 kun je genieten van gezonde en frisse lucht in je huis. Niet alleen zal het je helpen om de luchtvochtigheid op peil te houden, maar het zal ook allergenen en stofdeeltjes verminderen. Creëer een aangename en gezonde leefomgeving met deze luchtbevochtiger.

Pluspunten
  • Met de ionisatiefunctie verbeter je niet alleen de luchtvochtigheid, maar reinig je ook meteen de lucht. Dit apparaat is uitgerust met een ingebouwde hygrometer, zodat je altijd op de hoogte bent van de luchtvochtigheid in huis. Met een maximaal geluidsniveau van 30 dB is deze bevochtiger stiller dan de meeste andere luchtbevochtigers in deze prijsklasse.

Minpunten
  • Voor een optimale werking moet het waterfilter minstens 1 keer per maand vervangen worden. Deze luchtbevochtiger kan een beetje spatten, daarom is het minder geschikt om op een houten oppervlak te plaatsen. Huisdieren kunnen het geluid van een ultrasone bevochtiger mogelijk onprettig vinden.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Medisana AH665

Om te bekijken of je de Medisana AH665 tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Medisana AH665 wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.