Medisana UHW Black Friday deal

5/5

Medisana UHW nodig? Check snel of je deze Medisana UHW voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Medisana UHW.

Specificaties Medisana UHW

Merk

Medisana

Fabrikantcode

60065

Omschrijving van de Medisana UHW

Met de Medisana UHW kun je een ruimte van maximaal 30 vierkante meter bevochtigen. Deze luchtbevochtiger creëert een zichtbare nevel om de lucht in je huis te bevochtigen. Je kunt zelf de intensiteit van de nevel bepalen door aan de knop op het apparaat te draaien. Wanneer de luchtvochtigheid in huis erg laag is, kun je de bevochtiger op de hoogste stand zetten, zodat de luchtvochtigheid sneller stijgt. Deze bevochtiger heeft een afneembaar waterreservoir van 4,2 liter om de lucht te bevochtigen. Het is handig, want je kunt het reservoir gemakkelijk onder de kraan bijvullen. Bovendien is er een reinigingsborstel meegeleverd om het waterreservoir schoon te maken. Je moet echter even zoeken, want de reinigingsborstel is verstopt onder het waterreservoir. Let op: gebruik alleen vers drinkwater of gefilterd water. Om kalkresten te verwijderen, kun je een zacht ontkalkingsmiddel, zoals citroenzuur, gebruiken. Met de Medisana UHW kun je dus op een eenvoudige en efficiënte manier de luchtvochtigheid in je huis verbeteren. Creëer een aangename omgeving en geniet van een gezonder binnenklimaat.

Pluspunten
  • Met een maximaal geluidsniveau van 33,9 dB is deze bevochtiger stiller dan de meeste luchtbevochtigers in deze prijsklasse. Het waterreservoir is verwijderbaar en kan gemakkelijk worden bijgevuld onder de kraan. Deze bevochtiger is lichtgewicht en daardoor eenvoudig te verplaatsen.

Minpunten
  • Voor het meten van de luchtvochtigheid heb je een aparte hygrometer nodig, want deze bevochtiger meet het niet. Deze luchtbevochtiger kan een beetje spetteren, daarom is het minder geschikt om op een houten ondergrond te plaatsen.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Medisana UHW

Om te bekijken of je de Medisana UHW tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Medisana UHW wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.

Bekijk nog meer Black Friday deals