1. black friday
  2. Miele Blizzard CX1 Cat & Dog PowerLine Mangorood

Miele Blizzard CX1 Cat & Dog PowerLine Mangorood Black Friday deal

5/5

Miele Blizzard CX1 Cat & Dog PowerLine Mangorood nodig? Check snel of je deze Miele Blizzard CX1 Cat & Dog PowerLine Mangorood voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Miele Blizzard CX1 Cat & Dog PowerLine Mangorood.

Specificaties Miele Blizzard CX1 Cat & Dog PowerLine Mangorood

Merk

Miele

Fabrikantcode

12033940

Omschrijving van de Miele Blizzard CX1 Cat & Dog PowerLine Mangorood

Met de Miele Blizzard CX1 Cat & Dog PowerLine Mangorood kun je moeiteloos dierenhaar uit je huis verwijderen. Als je een huisdier hebt, weet je maar al te goed dat hij graag sporen achterlaat. Gelukkig zorgen de roterende borstels van de turboborstel ervoor dat elk haartje probleemloos in de stofbak verdwijnt. En wanneer het stofreservoir vol is, kun je het eenvoudig legen met slechts één klik op de knop boven de prullenbak. Maar dat is nog niet alles. Deze stofzuiger van Miele zorgt er namelijk ook voor dat het stof automatisch wordt gescheiden. Hierdoor worden grof stof en de kleinste stofdeeltjes apart gehouden, waardoor het stof niet rond dwarrelt tijdens het legen van de stofbak. Daarnaast worden er handige opzetstukken meegeleverd, die je aan de zijkant van de stofzuiger kunt vinden. Zo is er bijvoorbeeld een kierenzuigmond, waarmee je zelfs de smalste kieren in je huis grondig kunt stofzuigen. Dit maakt het stofzuigen nog handiger en efficiënter. Met de Miele Blizzard CX1 Cat & Dog PowerLine Mangorood heb je dus een krachtige en gebruiksvriendelijke stofzuiger in huis, die speciaal is ontworpen om het leven met huisdieren gemakkelijker te maken.

Pluspunten
  • Je zuigt hoogpolig tapijt en verwijdert gemakkelijk dierenharen met de turboborstel dankzij de draaiende borstelharen. Met de spleetzuigmond zuig je moeilijk bereikbare plekken, zoals kieren en spleten. De kleine accessoires zijn te vinden aan de zijkant van de stofzuiger, zodat je ze altijd bij de hand hebt tijdens het schoonmaken.

Minpunten
  • Deze stofzuiger is een van de luidste stofzuigers met een geluidsniveau van 76 decibel. Bij deze stofzuiger wordt geen parketborstel geleverd, waardoor hij niet geschikt is voor het stofzuigen van houten en andere harde, kwetsbare vloeren.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Miele Blizzard CX1 Cat & Dog PowerLine Mangorood

Om te bekijken of je de Miele Blizzard CX1 Cat & Dog PowerLine Mangorood tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Miele Blizzard CX1 Cat & Dog PowerLine Mangorood wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.