1. black friday
  2. Miele Blizzard CX1 Comfort PowerLine Obsidiaanzwart

Miele Blizzard CX1 Comfort PowerLine Obsidiaanzwart Black Friday deal

5/5

Miele Blizzard CX1 Comfort PowerLine Obsidiaanzwart nodig? Check snel of je deze Miele Blizzard CX1 Comfort PowerLine Obsidiaanzwart voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Miele Blizzard CX1 Comfort PowerLine Obsidiaanzwart.

Specificaties Miele Blizzard CX1 Comfort PowerLine Obsidiaanzwart

Merk

Miele

Fabrikantcode

12033970

Omschrijving van de Miele Blizzard CX1 Comfort PowerLine Obsidiaanzwart

Met de Miele Blizzard CX1 Comfort PowerLine Obsidiaanzwart stofzuiger wordt schoonmaken een fluitje van een cent. Deze stofzuiger is ontworpen met jouw gemak in gedachten. Door de handgreep bovenaan de steel te gebruiken, heb je de volledige controle over de stofzuiger tijdens het schoonmaken. Het 7 meter lange snoer zorgt ervoor dat je niet constant hoeft te wisselen van stopcontact, waardoor je efficiënter kunt werken. Wat deze stofzuiger echt bijzonder maakt, is het zelfscheidende systeem voor grove en fijne stofdeeltjes. Dit betekent dat je geen last meer hebt van stofwolken tijdens het legen van het stofreservoir. Met slechts één klik opent het stofreservoir zich, waardoor je de inhoud eenvoudig boven de prullenbak kunt legen. Daarnaast zijn de accessoires handig aan de zijkant van de stofzuiger geplaatst, zodat je ze altijd binnen handbereik hebt tijdens het stofzuigen. Met de Miele Blizzard CX1 Comfort PowerLine Obsidiaanzwart stofzuiger kun je moeiteloos zelfs de smalste hoeken van je huis stofvrij maken. Met de combiborstel kun je snel en efficiënt grote oppervlakken stofzuigen, terwijl je met de kierenzuigmond zelfs de moeilijkst bereikbare plekken kunt reinigen. Deze stofzuiger is niet alleen krachtig, maar ook veelzijdig, waardoor je elke schoonmaakuitdaging aankunt. Kortom.

Pluspunten
  • Je kunt zowel laagpolig tapijt als niet-kwetsbare harde vloeren stofzuigen met behulp van de meegeleverde combiborstel. Dankzij het lange snoer van 7 meter hoef je niet vaak van stopcontact te wisselen. Met de meegeleverde parketborstel kun je houten en andere kwetsbare vloeren stofzuigen zonder krassen achter te laten.

Minpunten
  • Deze stofzuiger staat bekend als een van de luidruchtigste stofzuigers, met een geluidsniveau van 76 decibel. Je zult geen turboborstel ontvangen, waardoor deze stofzuiger niet geschikt is voor het reinigen van hoogpolig tapijt en het verwijderen van dierenharen.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Miele Blizzard CX1 Comfort PowerLine Obsidiaanzwart

Om te bekijken of je de Miele Blizzard CX1 Comfort PowerLine Obsidiaanzwart tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Miele Blizzard CX1 Comfort PowerLine Obsidiaanzwart wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.