Miele Blizzard CX1 Parquet PowerLine Techblauw Black Friday deal

5/5

Miele Blizzard CX1 Parquet PowerLine Techblauw nodig? Check snel of je deze Miele Blizzard CX1 Parquet PowerLine Techblauw voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Miele Blizzard CX1 Parquet PowerLine Techblauw.

Specificaties Miele Blizzard CX1 Parquet PowerLine Techblauw

Merk

Miele

Fabrikantcode

12033960

Omschrijving van de Miele Blizzard CX1 Parquet PowerLine Techblauw

Met de Miele Blizzard CX1 Parquet PowerLine stofzuig je moeiteloos je houten vloer zonder enige beschadiging. De speciale parketborstel is ontworpen om kwetsbare vloeren te beschermen en laat daarom geen vervelende krassen achter. Maar dat is nog niet alles. Deze stofzuiger is ook perfect voor het reinigen van vloerkleden. Dankzij de handige combiborstel kunnen zelfs de kleinste stofdeeltjes uit je vloerkleed worden verwijderd. Maak je geen zorgen over stofwolken tijdens het legen van het stofreservoir. De innovatieve filter in het reservoir scheidt automatisch grof stof van fijnere deeltjes, waardoor je geen last hebt van rondvliegend stof. Het legen van het reservoir is bovendien een fluitje van een cent. Met slechts één druk op de knop boven je prullenbak is het stofreservoir leeg. En alsof dat nog niet genoeg is, worden er ook handige accessoires meegeleverd die je aan de zijkant van de slede kunt bevestigen. Zo heb je altijd de juiste tool bij de hand om je huis stofvrij te maken. Gebruik bijvoorbeeld de zachte afstofborstel om je plinten moeiteloos stofvrij te maken. Met de Miele Blizzard CX1 Parquet PowerLine wordt stofzuigen een eenvoudige en efficiënte klus, terwijl je tegelijkertijd je kostbare vloeren beschermt.

Pluspunten
  • Je zuigt houten en andere kwetsbare vloeren zonder krassen achter te laten met de parketborstel die is meegeleverd. Gebruik de kierenzuigmond om moeilijk bereikbare plekken zoals kieren en spleten leeg te zuigen. De kleine accessoires bevinden zich onder de kap van de stofzuiger, zodat je ze altijd bij de hand hebt tijdens het schoonmaken.

Minpunten
  • Je krijgt geen turboborstel bij deze stofzuiger, waardoor hij niet geschikt is voor het schoonmaken van hoogpolig tapijt en dierenharen. Deze stofzuiger behoort met een geluidsniveau van 76 decibel tot de luidste stofzuigers.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Miele Blizzard CX1 Parquet PowerLine Techblauw

Om te bekijken of je de Miele Blizzard CX1 Parquet PowerLine Techblauw tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Miele Blizzard CX1 Parquet PowerLine Techblauw wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.

Bekijk nog meer Black Friday deals