1. black friday
  2. Miele Blizzard CX1 PowerLine Grafietgrijs

Miele Blizzard CX1 PowerLine Grafietgrijs Black Friday deal

5/5

Miele Blizzard CX1 PowerLine Grafietgrijs nodig? Check snel of je deze Miele Blizzard CX1 PowerLine Grafietgrijs voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Miele Blizzard CX1 PowerLine Grafietgrijs.

Specificaties Miele Blizzard CX1 PowerLine Grafietgrijs

Merk

Miele

Fabrikantcode

12.033.910

Omschrijving van de Miele Blizzard CX1 PowerLine Grafietgrijs

De Miele Blizzard CX1 PowerLine in de kleur grafietgrijs is dé ideale stofzuiger voor het reinigen van harde vloeren, houten vloeren en laagpolig tapijt. Dankzij het innovatieve Hygiene Lifetime filter worden zelfs de kleinste stofdeeltjes opgevangen en vastgehouden, waardoor er tijdens en na het stofzuigen minimaal stof vrijkomt. Met één druk op de knop kun je het stofreservoir eenvoudig leegmaken. Het reservoir opent zich moeiteloos, zodat je het verzamelde stof gemakkelijk in de prullenbak kunt deponeren. Deze stofzuiger is niet alleen praktisch, maar ook uiterst handig in gebruik. Aan de zijkanten van de slede bevinden zich meerdere accessoires, waaronder de kierenzuigmond. Met deze mond kun je gemakkelijk op moeilijk bereikbare plaatsen komen, zoals hoekjes en kieren. Daarnaast is er ook een meubelzuigmond aanwezig, waarmee je moeiteloos alle kruimels en stof van je meubels kunt verwijderen. Kortom, de Miele Blizzard CX1 PowerLine Grafietgrijs is de perfecte stofzuiger voor een grondige reiniging van verschillende vloertypen en meubels.

Pluspunten
  • Je zuigt zowel laagpolig tapijt als niet-kwetsbare harde vloeren met de combiborstel die wordt meegeleverd. Voor het schoonmaken van lastig bereikbare plekken, zoals kieren en spleten, gebruik je de kierenzuigmond. Dankzij het 7 meter lange snoer hoef je niet vaak van stopcontact te wisselen.

Minpunten
  • Deze stofzuiger behoort tot de luidste stofzuigers met een geluidsniveau van 77 decibel. Deze stofzuiger is vrij zwaar met een gewicht van 8 kilo, waardoor het minder gemakkelijk is om hem de trap op en af te tillen.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Miele Blizzard CX1 PowerLine Grafietgrijs

Om te bekijken of je de Miele Blizzard CX1 PowerLine Grafietgrijs tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Miele Blizzard CX1 PowerLine Grafietgrijs wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.