1. black friday
  2. Miele Blizzard CX1 PowerLine Techblauw

Miele Blizzard CX1 PowerLine Techblauw Black Friday deal

5/5

Miele Blizzard CX1 PowerLine Techblauw nodig? Check snel of je deze Miele Blizzard CX1 PowerLine Techblauw voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Miele Blizzard CX1 PowerLine Techblauw.

Specificaties Miele Blizzard CX1 PowerLine Techblauw

Merk

Miele

Fabrikantcode

12034040

Omschrijving van de Miele Blizzard CX1 PowerLine Techblauw

Met de Miele Blizzard CX1 PowerLine Techblauw stofzuiger haal je een krachtig en veelzijdig schoonmaakapparaat in huis. Deze stofzuiger is speciaal ontworpen voor het efficiënt schoonmaken van harde vloeren, houten vloeren en laagpolig tapijt. Of je nu het stof van je parketvloer wilt verwijderen of het tapijt in je woonkamer grondig wilt reinigen, deze stofzuiger kan het allemaal aan. Een uniek kenmerk van de Miele Blizzard CX1 PowerLine is het Hygiene Lifetime filter. Dit filter zorgt ervoor dat zelfs de kleinste stofdeeltjes worden opgevangen en vastgehouden, waardoor er zo min mogelijk stof vrijkomt tijdens het stofzuigen en het legen van het stofreservoir. Het legen van het reservoir is bovendien eenvoudig en hygiënisch met slechts één druk op de knop. Het reservoir opent zich automatisch en je kunt het stof gemakkelijk in de prullenbak deponeren. Bij deze stofzuiger zijn de accessoires handig aan de zijkant van de slede geplaatst. Hierdoor kun je tijdens het stofzuigen snel en moeiteloos de gewenste accessoires op de steel bevestigen. Zo kun je met de kierenzuigmond zelfs de moeilijk bereikbare hoeken van je huis reinigen en met de zachte afstofborstel kun je eenvoudig stof verwijderen van bijvoorbeeld je plinten. Kortom, de Miele Blizzard CX1 PowerLine Techblauw.

Pluspunten
  • Je kunt zowel laagpolig tapijt als niet-kwetsbare harde vloeren stofzuigen met de bijgeleverde combiborstel. Dankzij het lange snoer van 7 meter hoef je niet vaak van stopcontact te wisselen. Met de meegeleverde parketborstel kun je houten en andere kwetsbare vloeren stofzuigen zonder krassen achter te laten.

Minpunten
  • Deze stofzuiger behoort tot de luidste stofzuigers met een geluidsniveau van 77 decibel. Je krijgt geen turboborstel, waardoor de stofzuiger niet geschikt is voor het schoonmaken van hoogpolig tapijt en het verwijderen van dierenharen.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Miele Blizzard CX1 PowerLine Techblauw

Om te bekijken of je de Miele Blizzard CX1 PowerLine Techblauw tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Miele Blizzard CX1 PowerLine Techblauw wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.